Η απομείωση της επένδυσης στον Ορ

Μπορεί η απόφαση να μην δηλωθεί ο Ορ στους αγώνες του Champions League να μην προκαλεί έκπληξη αλλά στέλνει διαφόρων ειδών μηνύματα που χρίζουν σχολιασμού Η πρώτη επισήμανση που πρέπει να γίνει είναι ότι οι πρώτοι δύο μήνες του Αυστραλού μέσου στον ΑΠΟΕΛ δεν ήταν οι καλύτεροι γεγονός που του κοστίζει με τον χειρότερο δυνατό τρόπο.

Ο Ορ είναι φυσιολογικά απογοητευμένος μετά τη χτεσινή εξέλιξη αφού επέστρεψε στην Ευρώπη με την προοπτική της συμμετοχής του σε Ευρωπαϊκούς ομίλους. Αυτό συνδέθηκε μάλιστα και με το σημαντικό κόστος που είχε για την ομάδα μας η μεταγραφή, ενώ στα πολλά ήταν και το ότι η συμμετοχή του θα αποτελούσε βήμα για επιστροφή και στην Εθνική Αυστραλίας ενόψει Μουντιάλ.

Όλα αυτά είναι άκυρα πλέον αφού ο 25χρονός πρέπει να επιστρατεύσει τις αγωνιστικές και ψυχικές του δυνάμεις για να κερδίσει θέση βασικού στους αγώνες πρωταθλήματος.

Ο Δώνης έδειξε ήδη μια ξεκάθαρη προτίμηση σε άλλους παίκτες όσον αφορά τη στελέχωση της μεσαίας γραμμής ενώ τα μεγαθήρια και ο τρόπος που θα επιχειρήσουμε να τους δυσκολέψουμε έπαιξε ρόλο στο να “κοπεί” o Αυστραλός.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X