Η απορία και η βελτίωση

Η διοίκηση δια στόματος Πετεβίνου είδε βελτίωση στον αγώνα με την ΑΕΛ αλλά αυτή αφορούσε μόνο το αμυντικό κομμάτι γεγονός που έφερε το αρνητικό αποτέλεσμα. Ο εκπρόσωπος τύπου της ομάδας μας μίλησε σήμερα για τον Ντελατόρε αλλά και τον Ρέζα αφού μας λείπουν τα γκολ από τους επιθετικούς…

Για τη «γεύση» που άφησε η ισοπαλία με την ΑΕΛ:
«Οποιοδήποτε αποτέλεσμα πέραν από τη νίκη σε κάθε παιχνίδι, μας αφήνει μια πικρή γεύση. Είχαμε κάποια δεδομένα μπροστά μας και έπρεπε να τα αντιμετωπίσουμε, ήταν και το ντεμπούτο του κ. Τραμετσάνι. Το αποτέλεσμα που θέλαμε να δούμε όμως ήταν να βελτιωθεί η ομάδα. Είδαμε βελτίωση στην άμυνα, στο αμυντικό τρανζίσιον, θέλουμε δουλειά στην οργάνωση του παιχνιδιού. Το αποτέλεσμα μας άφησε πίσω και πρέπει να καλύψουμε το χαμένο έδαφος. Το μόνο που χρειάζεται είναι σκληρή δουλειά».

Για το πως μπορεί να έρθει η βελτίωση:
«Το ιδανικό είναι να έχεις όλους τους ποδοσφαιριστές στη διάθεσή σου. Η βελτίωση γίνεται μέσα από τος προπονήσεις και την σκληρή δουλειά».

Για τον τρόπο που αγωνίστηκε το ΑΠΟΕΛ και οι διαφορές με την ΑΕΛ:

«Κατ’αρχήν διαφωνώ με μια προσέγγιση. Δεν είδα καμία διαφορά στο πως εκφράστηκαν οι δυο ομάδες στο γήπεδο. Είχαμε πιο ξεκάθαρες ευκαιρίες μετά το 60’ του αγώνα. Η κάθε ομάδα κυριάρχησε σε ένα ημίχρονο. Η στατιστική εικόνα του παιχνιδιου δείχνει ότι ήταν ισορροπημένο».

Για τον Ντελατόρε:
«Καταλαμβαίνω ότι υπάρχει μια απορία, που δεν αγωνίζεται ο Ντελατόρε. Είναι όμως στον πάγκο και δεν υπάρχει κανένα θέμα».

Για το αν προβληματίζει η απόδοση του Ρέζα:
«Ο ποδοσφαιριστής προσπαθεί να συνεισφέρει στη δουλειά στον αγωνιστικό χώρο αλλά και να σκοράρει. Πιστεύουμε στις δυνατότητές του και περιμένουμε να γίνει η αρχή. Έχει παίξει σε ψηλότερο επίπεδο από το κυπριακό πρωτάθλημα».

Για το ότι το ΑΠΟΕΛ έχει χάσει βαθμούς:
«Το πρωτάθλημα χάνεται μόνο όταν χαθεί μαθηματικά. Το ΑΠΟΕΛ έχει πάντα ως στόχο το πρωτάθλημα. Έχουμε πίστη στην ομάδα. Υπάρχει πάρα πολύ καλή διάθεση, από το τεχνικό επιτελείο, από τον αθλητικό διευθυντή και τους ποδοσφαιριστές. Ο κόσμος πρέπει να δώσει πίστωση στην ομάδα και χρόνο. Υπάρχει η διάθεση να αλλάξουμε αυτό το κλίμα για να επιτύχει η ομάδα τους στόχους της».

Για τα αγωνιστικά:

«Θα αξιολογηθούν όλοι οι ποδοσφαιριστές μέχρι την Παρασκευή και θα δούμε ποιοι θα είναι στη διάθεση του προπονητή, ότι και να πούμε τώρα, ίσως να αλλάξει μέχρι την Παρασκευή».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!