Η αποσυμπίεση ξεκινά από το Αμμόχωστος

Όποιος ισχυριστεί ότι το κλίμα στον ΑΠΟΕΛ είναι ιδανικό ή τέλος πάντων καλό μάλλον πλανάται. Στην ομάδα μας υποβόσκει έντονος προβληματισμός ή και απογοήτευση η οποία σχετίζεται με τον μεταγραφικό σχεδιασμό και τις προοπτικές όσον αφορά την πορεία σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Η διοίκηση τηρεί τη γνωστή της τακτική ενώ ο κόσμος αναλόγως των αποτελεσμάτων προσαρμόζει την ένταση της κριτικής.

Η κατάσταση θα βελτιωθεί ή θα χειροτερέψει μέσα από τα αποτελέσματα του ΑΠΟΕΛ. Αυτό συμβαίνει πάντα και αυτό θα γίνει και αυτή τη φορά. Είναι σημαντικό λοιπόν να αντιληφθούν όλοι τη σημασία και κρισιμότητα των αγώνων που έρχονται.

Η αποσυμπίεση και η βελτίωση του κλίματος θα έρθει μέσα από τις νίκες και η πρώτη πρέπει να είναι το Σάββατο στο Αμμόχωστος. Η κατάσταση είναι τόσο εύθραστη που δεν μας παίρνει να έχουμε απρόσμενες απώλειες. Όχι γιατί δεν θα υπάρχει χρόνος να ανατραπούν τα βαθμολογικά δεδομένα αλλά γιατί δεν πρέπει να γίνει πιο βαρύ το κλίμα για τους αρμοδίους.

Η ομάδα μας θα δώσει έξι αγώνες μέσα σε ένα διάστημα 19 ημερών και ο τρόπος που θα λειτουργήσουν οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία θα μας δώσει ένα πολύ καλό δείγμα για τη συνέχεια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!