Η αποθέωση του ερασιτεχνισμού

Ακόμα ένα deadline έχει χαθεί για τον ΑΠΟΕΛ μόνο που αυτή τη φορά ήταν το τελευταίο. Η 31η Αυγούστου και τα όσα έχουν διαδραματιστεί κατά τη διάρκεια της αποτελούν μια μικρογραφία του ερασιτεχνισμού και της επιπολαιότητας που χαρακτηρίζει τη διοίκηση Πετρίδη. Εκεί που νομίζαμε μάλιστα ότι ο περσινός μεταγραφικός σχεδιασμός ήταν ο χειρότερος της τελευταίας εικοσαετίας, ήρθε ο φετινός να μας ταρακουνήσει θυμίζοντας μας πως είναι άγνωστος ο πάτος.

Ο χειρισμός που έγινε στην περίπτωση Ορλάντο Σα όχι μόνο σήμερα αλλά τις τελευταίες μέρες αφήνει ανεπανόρθωτα εκτεθειμένους τους διοικούντες. Το ότι την τελευταία στιγμή προέκυψε το ενδιαφέρον και η καλύτερη πρόταση από την Σταντάρ Λιέγης είναι η εύκολη αλλά μη πειστική εξήγηση. Και αυτό γιατί πριν γίνει αυτό μεσολάβησαν πολλά.

Η εκτίμηση μας είναι ξεκάθαρη και είναι αυτή που θέλει τον ΑΠΟΕΛ να μην μπορεί να ανταποκριθεί στο βαθμό που πρέπει σε πρωτάθλημα και Europa League με το υφιστάμενο ρόστερ. Η ομάδα χρειαζόταν να ενισχυθεί προκειμένου να ανταποκριθεί μέχρι τον Ιανουάριο αλλά αυτό δεν έγινε και υπάρχουν ξεκάθαρες ευθύνες.

Κάτω από κλίμα δικαιολογημένης αμφισβήτησης σχεδόν όλων η συνέχεια θα είναι δύσκολη και θα δούμε πως θα αντιδράσει η ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!