Η αρχή του τέλους

Η νέα ντροπιαστική ήττα από την Πάφο ήρθε να επιβεβαιώσει ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να ορθώσει ανάστημα και αποφεύγει μεταξύ άλλων και τη χρεοκοπία.

Η τριάρα από τη Βασιλεία δεν ήταν τυχαία ενώ οι παικτές πλέον βρίσκονται κάτω από έντονή κριτική αφού δίνουν του κόσμου τις αφορμές.

Η αλήθεια είναι ότι έχουν ξεπεράσει το βαθμό της πρόκλησης αφού παρουσιάζονται πιο χαλαροί από ποτέ και χωρίς ίχνος φιλότιμου.

Έχει σημασία να θυμηθούμε όμως το χρονικό σημείο που θεωρούμε ορόσημο. Αυτό έγινε στα μέσα Δεκεμβρίου όταν με αφορμή την ήττα από την ΑΕΛ η διοίκηση Πετρίδη αποφάσισε να στοχοποιήσει τους παίκτες.

Μέσα σε αυτό το πλαίσιο άρχισαν οι διαρροές για τη δήθεν απόφαση της διοίκησης να αλλάξει τακτική και να μην αφήσει κανέναν κακομαθημένο να κάνει κουμάντο ή και να παρουσιάζεται αδιάφορος.

Ακολούθησαν μάλιστα και επίσημες τοποθετήσεις επί του θέματος αλλά και ειδικές αναφορές από τον πρόεδρο.

Η αντίδραση των παικτών ήταν ακριβώς η αντίθετη με αυτήν που ανέμεναν οι φούρποι της διοίκησης. Οι τραγικές αποδόσεις και οι ήττες με κατεβασμένα τα χέρια κορυφώθηκαν. Οι απολύσεις προπονητών συνεχίστηκαν και κορυφώθηκαν.

Στον Αρχάγγελο κανείς δεν δείχνει να αντιλαμβάνεται το βάρος της φανέλας ή και να έχει κίνητρο. Το ότι είμαστε φορτωμένοι με παίκτες που σε δυο μήνες δεν θα είναι στο ΑΠΟΕΛ είναι ένα τεράστιο βαρίδι οπότε η κατάσταση δεν είναι καλή.

Αν δε αυτά προσθέσουμε τις προγραμματικές δηλώσεις του Ουζουνίδη που συνεχίζει στο ίδιο μοτίβο με τη διοίκηση ίσως τα πράγματα γίνουν χειρότερα. Αναφερόμαστε στην πρόθεση του να βάλει σε καραντίνα αυτούς που θεωρεί αδιάφορους ή και που δεν μπορούν να ανταποκριθούν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X