Η άσχημη καλοκαιρινή συνήθεια

Ο Καρλάο είναι συνεπής στη συνήθεια του να προσπαθεί με κάθε τρόπο να κερδίσει λίγες μέρες διακοπών κάτι που φαίνεται να συμβαίνει και φέτος. Το ενδεχόμενο να υπάρχουν και άλλα κίνητρα είναι υπαρκτό αλλά οτιδήποτε άλλο θα τον οδηγήσει σε τεράστιες περιπέτειες. Ο Πετεβίνος κλήθηκε να σχολιάσει σήμερα το όλο θέμα και οι τοποθετήσεις του ήταν κατατοπιστικές….

«Τα πράγματα για εμάς αν και ακούγονται περίπλοκα είναι πάρα πολύ απλά. Από την στιγμή που δεν παρευρέθηκε στην προπόνηση, υπάρχουν οι εσωτερικοί κανονισμοί και θα εφαρμοστούν άμεσα. Ο Καρλάο, χωρίς να αποτελεί αυτό οποιαδήποτε δικαιολογία και σαφώς είναι αντιεπαγγελματικό έχει αυτή την τάση κάθε Καλοκαίρι να μην βρίσκεται στην πρώτη προπόνηση. Το οξύμωρο με τον Καρλάο είναι πως είμαστε σε συζητήσεις για ανανέωση της συνεργασίας για άλλα δύο χρόνια. Αυτό είναι κάτι που περίμενε το ΑΠΟΕΛ πως θα λειτουργούσε με θετικό πρόσημο όπως το αντιλαμβάνεται η ομάδα, δεν ξέρουμε ο παίκτης πως το αντιλαμβάνεται. Μέσα στις επόμενες μέρες θα ξεκαθαρίσει το θέμα Καρλαό και θα ενημερώσουμε και τον κόσμο. Ο Καρλάο ενημερώθηκε για το συμβόλαιο του, είναι στην κατοχή του, αλλά του  υπογραμμίστηκε και  η συγκεκριμένη παράμετρος για το τριετές συμβόλαιο. Έγκειται μια τεράστια παρεξήγηση. Ακούμε συνεχώς για την ρήτρα που υπάρχει για την απόκτηση ελευθέρας του Καρλάο. Δεν υπάρχει τίποτα τέτοιο. Δεν καταλαβαίνω πως στοιχειοθετήθηκε ένα ποσό  που έχει να κάνει με τον ποδοσφαιριστή αν άλλη ομάδα επιθυμεί να τον αποκτήσει. Το ένα είναι ότι  ο Καρλάο δικαιούται να εξαγοράσει την ελευθέρα του προσφέροντας το ακάθαρτο εισόδημα που θα είχε μέσα στην επόμενη χρονιά αλλά αυτό δεν εξυπακούεται πως μπορεί μια ομάδα να του το παρέχει. Γιατί αν το κάνει μια ομάδα και τον εγγράψει στο ενεργητικό της, τότε αυτή η ομάδα θα έχει επιπτώσεις. Δεν υπάρχει ενδιαφέρον από άλλη ομάδα για τον Καρλάο.

Να θυμίσω την περίπτωση Λάνινγκ. Ο Λάνινγκ εξαγόρασε την ελευθέρα του αλλά την εξαγόρασε με ένα όρο πάνω στο συμβόλαιο του. Το ότι αν εξακολουθούσε να παίζει ποδόσφαιρο τα λεφτά που θα έπαιρνε το ΑΠΟΕΛ θα ήταν τα διπλάσια».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X