Η μπάλα στη Βουλή

Η εταιρεία ΑΠΟΕΛ επανήλθε με νέα ανακοίνωση σε σχέση και με το νομοσχέδιο για την καταπολέμηση των σικέ η οποία αναφέρει τα ακόλουθα:

Ο ΑΠΟΕΛ χαιρετίζει την πρωτοβουλία του Υπουργού Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης σε σχέση με την δημιουργία και προώθηση  Νομοσχεδίου  περί  Καταπολέμησης της χειραγώγησης το οποίο θα ρυθμίζει τα αδικήματα χειραγώγησης σε σχέση με τους ποδοσφαιρικούς αγώνες  και περιλαμβάνει διατάξεις που ενισχύουν την αποτελεσματικότητα των διωκτικών Αρχών.

Διαβλέποντας ότι το πρόβλημα διογκώνεται σε ανησυχητικό βαθμό και οι επιπτώσεις προς το ποδόσφαιρο θα είναι καταστροφικές, ευελπιστούμε ότι η Βουλή θα έχει την ίδια αντίδραση και θα προχωρήσει άμεσα σε έγκριση του νομοσχεδίου όταν αυτό κατατεθεί ενώπιον της, δίνοντας τα εχέγγυα στους αρμόδιους προς τελική επίλυση του μεγάλου αυτού προβλήματος.

Όπως αναφέραμε και στην προηγούμενη μας ανακοίνωση θα πρέπει όλοι όσοι ασχολούνται με το ποδόσφαιρο να αντιδράσουν άμεσα πριν το πρόβλημα γίνει μη αναστρέψιμο. Και η πολιτεία με τους Νομοθέτες έχει εκ των πραγμάτων βαρυσήμαντο λόγο να διαδραματίσει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!