Η χτυπητή απουσία – άγνωστη επιστροφή

Πλέον και καθόλου τυχαία γίνεται ξεκάθαρη αναφορά  στην ανάγκη να δούμε τον Μιλάνοφ να επιστρέφει στην αγωνιστική δράση. Αυτό συνδέεται άμεσα με τη βελτίωση της ομάδας αφού ο Βούλγαρος παίζει καταλυτικό ρόλο στο να λειτουργεί σωστά και καλά η ομάδα.

Η απουσία του Μιλάνοφ είναι ακόμα πιο χτυπητή στους αγώνες του κυπριακού πρωταθλήματος όπου ο ρόλος του είναι διπλός λόγω της ικανότητας του να έχει ουσιαστική ανάμειξη και στην επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Απέναντι σε κλειστές άμυνες η ικανότητα του ακραίου αμυντικού να παίξει σε όλη τη γραμμή είναι καθοριστική και αυτό είναι ένα από τα πολλά που λείπουν από τον ΑΠΟΕΛ.

Η κατάσταση με τον τραυματισμό του Μιλάνοφ εξακολουθεί να παραμένει άγνωστη σχετικά με το πότε θα επιστρέψει.

Ο πρώτος ένας μήνας από τότε που αποσύρθηκε (23 Αυγούστου) από το κανονικά πρόγραμμα προπονήσεων περιλάμβανε φυσιοθεραπείες ενώ τις τελευταίες μέρες άρχισε δειλά δειλά ατομικές προπονήσεις.

Το επόμενο διάστημα θα προσπαθήσει να ανεβάσει σταδιακά ρυθμούς και εντάσεις ελπίζοντας ότι δεν θα αντιμετωπίσει κάποιο πρόβλημα. Αν λοιπόν κατά την περίοδο της διακοπής μπορέσει να βγάλει το κανονικό πρόγραμμα προπονήσεων, τότε θα υπάρξει μια καλή ένδειξη για το πότε θα συμπεριληφθεί στην αποστολή.

Σε διαφορετική περίπτωση έχουμε πρόβλημα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!