Η διαχείριση της πίεσης

Η βαθμολογική συγκομιδή του ΑΠΟΕΛ στους τελευταίους αγώνες είναι προβληματική και όπως φαίνεται έχει προεκτάσεις και στον τρόπο που λειτουργούν και συμπεριφέρονται όλοι στον Αρχάγγελο.

Μπαίνοντας στην πιο κρίσιμη φάση του πρωταθλήματος όπου η πίεση θα είναι τεράστια η ομάδα μας καλείται να βρει τις λύσεις και τρόπους έτσι ώστε να ανταποκριθεί τόσο στο αγωνιστικό κομμάτι όσο και στον τρόπο που προσεγγίζονται οι διάφορες προκλήσεις.

Ο αγώνας με τον Απόλλωνα βρίσκεται προ των πυλών και η νέα πρόκληση έχει τον μέγιστο βαθμό δυσκολίας. Στην έδρα του βασικότερου ανταγωνιστή μας και μιας ομάδας που επιχειρεί με κάθε τρόπο να μας στερήσει το πρωτάθλημα, πρέπει να παρουσιαστούμε αποφασισμένοι και έτοιμοι.

Ο Τραμετσάνι έχει θέματα να λύσει που σχετίζονται με την απουσία παικτών με πιο δύσκολα αυτά στην άμυνα. Ο Βούρος θα κρίνει το όλο πλάνο αφού αν δεν προλάβει θα χρειαστεί να επιστρατευτούν λύσεις ανάγκης.

Η διάταξη με τρεις πίσω και ενισχυμένο κέντρο θεωρείται η επικρατέστερη αν επιχειρήσουμε να μπούμε στο μυαλό του προπονητή μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!