Η διαχείριση του +4

Μπορεί η ομάδα μας να μην εντυπωσιάζει με την απόδοση της αλλά αυτό δεν έχει και ιδιαίτερη σημασία όσο έρχονται οι νίκες. Από τη στιγμή μάλιστα που το σερί αυξάνεται ενώ ταυτόχρονα εδραιωνόμαστε στην κορυφή, είναι φυσιολογικό να υπάρχει έντονη η πεποίθηση ότι αν συνεχίσουμε έτσι θα έρθει το έβδομο συνεχόμενο.

Η διαχείριση του +4 από τον Απόλλωνα απαιτεί σωστή προσέγγιση στα πάντα. Καταρχάς δεν έχει κριθεί τίποτε αφού τα ντέρμπι της δεύτερης φάσης του πρωταθλήματος θα είναι αυτό που θα κρίνουν τον πρωταθλητή.

Είναι σημαντικό όμως να πάμε σε αυτά με την μέγιστη δυνατή διαφορά βαθμών και οι αγώνες που ακολουθούν θεωρητικά προσφέρονται για να μεγαλώσει το σερί νικών.

Θεωρητικά όμως αφού οι Αλκή (εντός), Πάφος (εντός), ΕΝΠ (εκτός) είναι ομάδες που δεν μπορούν να υποτιμηθούν. Ο ΑΠΟΕΛ πλέον είναι άλλη ομάδα αλλά ποιος μπορεί να ξεχάσει ότι στο πρώτο γύρο κερδίσαμε την Αλκή στις καθυστερήσεις ενώ φέραμε 0-0 με την Πάφο;

Ο Τραμετσάνι λοιπόν στα πολλά καλείται και να διατηρήσει τους παίκτες σε εγρήγορση αφού αν συμβεί αυτό η διαφορά από τον Απόλλωνα ίσως μεγαλώσει.

Μια άλλη πτυχή που χρίζει αναφορά είναι ότι η απουσία του Τάμαρι δεν είχε το παραμικρό κόστος, κάτι που πρέπει να επιβεβαιωθεί και το βράδυ της Δευτέρας με αντίπαλο την Αλκή. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!