Η διαχείριση στο κέντρο της άμυνας

Ένα από τα πολλά θέματα που πρέπει να διαχειριστεί σωστά η ομάδα μας και ειδικότερα ο Δώνης αφορά το κενό που δημιουργήθηκε μετά τους τραυματισμούς των Καρλάο και Ρουέδα. Ο προπονητής μας είναι αναγκασμένος να βλέπει κάθε αγώνα ξεχωριστά αρχίζοντας από τον αυριανό, ελπίζοντας ότι ο χρόνος θα λειτουργήσει υπέρ μας.

Αυτό βασίζεται στο ότι σύντομα θα έχει στη διάθεση του τον Πολιάκοφ αλλά και τον Ιωάννου. Μέχρι τότε καλείται να αποφασίσει αν θα επαναφέρει το σχηματισμό με τρεις αμυντικούς ή αν θα αναγκαστεί να μετακινήσει τον Μοράις στο κέντρο της άμυνας.

Απέναντι στον Άρη το πιθανότερο σενάριο είναι να δούμε επαναφορά της διάταξης 3-4-3 σε μια προσπάθεια να λειτουργήσει καλύτερη η μεσοεπιθετική γραμμή λαμβάνοντας υπόψη ότι η ομάδα της Λεμεσού θα κατεβεί με σαφείς αμυντικούς προσανατολισμούς. Σε αυτό το σενάριο οι Αντωνίου και Λάγο θα λειτουργήσουν ως full backs.

Ο Δώνης έστω και μεμονωμένα δοκίμασε εναλλακτικές επιλογές στο κέντρο της άμυνας όπου ακόμα και ο Αντωνίου έπαιξε στη θέση ενώ αν τυχόν συμπεριληφθεί στην αποστολή ο Ιωάννου δεν αποκλείεται να τον δούμε να αγωνίζεται για λίγο αν το επιτρέπει ο αγώνας. 

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X