Η διαχείριση του τυφώνα ΑΠΟΕΛ

Ο ΑΠΟΕΛ του Κετσπάγια διαλύει τα πάντα στο πέρασμα του στις εγχώριες διοργανώσεις και όπως είναι φυσικό το νέο σκορ μαμούθ έφερε ενθουσιασμό ανάμεσα στους οπαδούς μας. Στην πιο δύσκολη έξοδο των τελευταίων αγωνιστικών και απέναντι στη Σαλαμίνα που λίγες μέρες πριν είχε κερδίσει την Αεκ, η ομάδα μας δεν έδειξε ούτε καν έλεος. Οι παίκτες του Κετσπάγια παροτρυνόμενοι και από τον κόσμο να μην σταματήσουν πέτυχαν την πιο εμφαντική νίκη των τελευταίων χρόνων.

Η ομάδα του Τιμούρ όχι μόνο πείθει αλλά δείχνει ότι έχει όλα τα φόντα να κάνει πράξη την απαίτηση πολλών που είναι να πετυχαίνουμε τους στόχους μας πιο εύκολα και σύντομα. Ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορεί να περιμένει κάθε χρόνο την τελευταία αγωνιστική για να κατακτήσει το πρωτάθλημα, είπε τις προάλλες ο προπονητής μας αγγίζοντας τις ευαίσθητες χορδές και απωθημένα χιλιάδων οπαδών μας…

Τα μεγάλα σκορ συνεχίζονται αφού η κλάση παικτών όπως οι Ντε Βινσέτι και Καβενάγκι είναι τέτοια που ανά πάσα στιγμή μπορούν να κάνουν την ζημιά σε οποιονδήποτε αντίπαλο. Το ζητούμενο για τον έμπειρο Κετσπάγια είναι να μπορέσει να διατηρήσει την ομάδα προσγειωμένη αφού η βαθμολογική διαφορά εξακολουθεί να είναι σε ανατρέψιμα επίπεδα.

Η συνέχεια μας φέρνει αντιμέτωπους με τον Εθνικό Άχνας και ο στόχος είναι να συνεχιστεί το νικηφόρο σερί που θα μας στείλει με τις καλύτερες προϋποθέσεις στην Τρίπολη για το νέο τελικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!