Η διακοπή και η διετία που έρχεται

Ένα θέμα που συζητείται είναι αυτό της συνεισφοράς και προοπτικής των τεσσάρων μεταγραφών που έγιναν προ διμήνου στην προσπάθεια του ΑΠΟΕΛ να καλύψει κενά που υπήρχαν. Ένας από τους παίκτες που κρίθηκε ως κατάλληλος για να δώσει ποιοτικές λύσεις στη μεσαία γραμμή ήταν ο Εμπεσίλιο.

Η ιστορία του Ολλανδού που αγωνίζεται με βηματοδότη από τα 15 του λόγω ενός καρδιακού επεισοδίου είναι λίγο πολύ γνωστή και το ζητούμενο πλέον είναι μπορέσει να βοηθήσει τον ΑΠΟΕΛ.

Η αρχή την οποία ουσιαστικά έχουμε διανύσει δεν ήταν εύκολη. Όπως αναμενόταν η αποχή του παίκτη έπαιξε καταλυτικό ρόλο αφού χρειάστηκε αρκετό χρόνο για να αποκτήσει την κατάλληλη φυσική κατάσταση.

Στη συνέχεια οι ανάγκες της ομάδας τον έφεραν να αγωνίζεται περισσότερο ως αμυντικό χαφ, μια θέση που δεν φαίνεται να του ταιριάζει και που του είναι ακόμα πιο δύσκολο να ανταποκριθεί λόγω μη ετοιμότητας.

Η διακοπή στο πρωτάθλημα προσφέρεται έτσι ώστε ο Εμπεσίλιο να βρεθεί σε ακόμα καλύτερο βαθμό ετοιμότητας και με την επανέναρξη των υποχρεώσεων να μπορέσει να δείξει περισσότερο. Μέχρι το τέλος της χρονιάς υπάρχουν 9 αγώνες πρωταθλήματος και ιδανικά άλλοι πέντε στο κύπελλο.

Μέσω αυτών ο Εμπεσίλιο καλείται να επιβεβαιώσει ότι είναι ένας επιθετικογενής μέσος που μπορεί να ξεκλειδώσει με διάφορους τρόπους τις αντίπαλες άμυνες. Κάνοντας αυτό θα στείλει και το πιο ενθαρρυντικό μήνυμα σε αυτούς που έκριναν ότι είναι σωστό να το φέρουν στον ΑΠΟΕΛ για 2.5 χρόνια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X