Η διάθεση για μεταγραφικό ντεμαράζ

Η απόκτηση του Ουζόχο ήταν μόνο η αρχή ή τουλάχιστον έτσι θέλουν να προσεγγίσουν τη συνέχεια του μεταγραφικού πλάνου η αρμόδιοι προκειμένου να στείλουν εντός και εκτός το μήνυμα ότι ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να παρουσιαστεί πιο δυνατός από πέρσι.

Το ενδιαφέρον για τον Ακιντόλα αλλά και την Μπεν Σαχάρ δείχνει ότι για κάποιες τουλάχιστον θέσεις υπάρχει διάθεση και ίσως λεφτά για υπέρβαση. Όλα σχετίζονται όμως και με το ότι ο Τάμαρι είναι με το ένα πόδι εκτός ομάδας.

Σήμερα ο Πετεβίνος σχολίασε διάφορα..

Για την απόκτηση του Ουζόχο: «Είναι μια επιλογή που έχει να κάνει και με το βάθος του χρόνου. Αποκτούμε ένα τερματοφύλακα με μεγάλα προσόντα. Αποτελεί το μέλλον της εθνικής Νιγηρίας, μια ενεργή εθνική στο ανώτερο επίπεδο. Η προοπτική του να έχεις τερματοφύλακα ενεργό σε επίπεδο Μουντιάλ βοηθά ποικιλοτρόπως. Μιλάμε επίσης για πολύ νεαρό τερματοφύλακα στον οποίο μπορείς να χτίσεις στη θέση του άσου και χρειάζεσαι σταθερότητα σε βάθος χρόνου. Η φιλοσοφία της απόκτησής του εμπεριέχει όλα όσα ανέφερα. Θα τον αναμένουμε σιγά-σιγά να επιστρέψει σε πλήρη δράση».

Για τον σοβαρό τραυματισμό που υπέστη και την αποκατάστασή του: «Πλάνο έχει ήδη εκπονηθεί. Θα ξεκινήσει άμεσα η αποκατάσταση. Θα χρειαστεί ακόμη δύο μήνες ενταντικής προπόνησης και επαναφοράς, κυρίως στο θέμα της μυικής ενδυνάμωσης. Όλα τα άλλα είναι εντάξει. Θα τον περιμένουμε να μπει σε αγωνιστική δράση γύρω στον Οκτώβριο. Στα πρώτα ευρωπαϊκά δεν μπορεί να υπολογίζεται, αλλά στη θέση του τερματοφύλακα είμαστε πλήρεις. Αποκτήσαμε και τον 16χρονο Χατζηγαβριήλ που είναι ο καλύτερος στην ηλικία του».

Για τη συμφωνία με Λα Κορούνια: «Ήρθαμε σε επικοινωνία με τον πρόεδρο. Ήταν πολύ πιο ενεργοί τις τελευταίες μέρες, ήρθαμε σε επικοινωνία, βρήκαμε την κοινή συνισταμένη και τον αποκτήσαμε».

Για τη θέση του επιθετικού: «Το θέμα προγραμματισμού είναι πάντα ανοιχτό. Είμαστε σε χρονικό σημείο που η ομάδα μοντάρεται. Η θέση του επιθετικού περιοχής είναι μια θέση που δεν είναι πλήρης. Έχουμε δύο επιθετικούς, δύο νεαρούς Κύπριους, τους Κατσαντώνη και τον 17χρονο Κούτσακο. Είχε εντοπιστεί από Ουζουνίδη, που εισηγήθηκε να γίνει επαγγελματίας. Θεωρώ ότι θα πάρουν χρόνο συμμετοχής στα φιλικά. Σίγουρα πρέπει να προσθέσουμε εμπειρία. Είμαστε ενεργοί στην εξεύρεση επιθετικών, καταθέσαμε προτάσεις και αναμένουμε».

Για τον Ακιντόλα: «Δεν μπορώ να πω κάτι. Δεν μπορούμε να συζητούμε για ονόματα χωρίς συμφωνία. Κοιτάζουμε ποδοσφαιριστές, είμαστε σε επικοινωνία με τους εκπροσώπους τους. Χρειάζεται σωστή διαδικασία για να γίνει αυτό το πράγμα. Ο ΑΠΟΕΛ συνδέεται με πολλά ονόματα, υπάρχει ενδιαφέρον όταν συνδέεται κάποιος με τον ΑΠΟΕΛ. Το 90% δεν ισχύει».

Για τον Άλεφ: «Το κεφάλαιο Άλεφ έχει κλείσει για τον ΑΠΟΕΛ. Όταν επικοινωνήσαμε με την Μπράγκα για το θέμα, οι απαιτήσεις τους ήταν τέτοιου ύψους που δεν μπορούσαμε να αντεπεξέλθουμε. Δεν είναι παίκτης που μας ενδιαφέρει».

Για την αμφισβήτηση που υπήρχε και κατά πόσον η απόκτηση Ουζόχο είναι μήνυμα: «Ο ΑΠΟΕΛ αποτελεί ελκυστικό προορισμό για κάθε ποδοσφαιριστή. Το όνομα της ομάδας προηγείται του ονόματος της χώρας. Εμείς δεν νιώθουμε έτσι. Είμαστε η πιο πετυχημένη ομάδα στην Κύπρο, μεγάλωσε τη δική της φήμη και είναι βέβαιο ότι βοηθά ποικιλοτρόπως στο να έρθουν ποδοσφαιριστές. Ο ΑΠΟΕΛ μπορεί να τους προσφέρει την επιτυχία που ονειρεύεται ο κάθε ποδοσφαιριστής».

Για τη συμφωνία με την Pari Match για επέκταση της συνεργασίας τους: «Ο πρόεδρος είχε ένα σύντομο ταξίδι 48 ωρών όπως είθισται κάθε χρόνο στην έδρα της εταιρείας. Το ίδιο έκανε και πέρσι και πρόπερσι, το γιατί έγινε θέμα δεν μας απασχολεί. Είμαστε πολύ κοντά στο να ανακοινώσουμε την επέκταση της συνεργασίας μας για έναν ακόμα χρόνο. Είναι φιλοσοφία της Pari Match να επεκτείνει τη συνεργασία της κατά ένα χρόνο μαζί μας».

Για το γηπεδικό και κατά πόσον συνδέεται η Pari Match: «Δεν έχει καμία σχέση».

Για τον Τάμαρι: «Δεν υπάρχει χρονικό πλαίσιο. Όταν θέλει να απαντήσει θα απαντήσει. Είναι ποδοσφαιριστές του ΑΠΟΕΛ και συνεχίζει κανονικά. Από τη μέρα που τον φέραμε ακούμε το ίδιο πράγμα, τις τελευταίες τρεις εβδομάδες ακούμε περισσότερα. Είναι διασκεδαστικά αυτά που ακούμε, πρέπει να βγάλουμε το καπέλο σε αυτούς που τα λένε. Μέχρι στιγμής δεν υπήρχε κανένα επίσημο ενδιαφέρον προς τη δική μας την πλευρά. Το μόνο επίσημο ενδιαφέρον που είχαμε ήταν για τον Νικόλα Ιωάννου».

Για τους Ζαχίντ, Βούρο και Σάβιτς: «Υπάρχουν τρεις ποδοσφαιριστές που δεν είναι στις προπονήσεις. Ο Ζαχίντ έρχεται την Κυριακή στην Κύπρο και θα ενσωματωθεί τη Δευτέρα. Η άδεια του Βούρου τελείωνε σήμερα, επικοινώνησε μαζί του ο εκπρόσωπός του και ζήτησε παράταση γιατί εξέφρασαν ενδιαφέρον δύο ομάδες. Ο Σάβιτς επέλεξε να έρθει πιο νωρίς στην Κύπρο με τα γνωστά που ακολούθησαν. Πρέπει να είναι 14 μέρες σε αυτοπεριορισμό, θα κάνει δύο τεστ. Παραμένει σε εκκρεμότητα η εξεύρεση ομάδας. Για το θέμα των τεστ, δεν είναι δικό μας θέμα. Οι κυβερνητικές υπηρεσίες είναι ανεξάρτητες. Αν τα Μέσα εξετάζουν τη φερεγγυότητα των τεστ, αυτό πρέπει να γίνει στη Σερβία. Ήρθαν τρεις παίκτες μετά από τεστ και διαγνώστηκαν θετικοί στην Κύπρο».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X