Η δικαίωση του ριψοκίνδυνου συλλέκτη

Ο Πρόδρομος Πετρίδης πρόσθεσε ακόμα ένα πρωτάθλημα επί προεδρίας του και δικαιούται να αισθάνεται δικαιωμένος για τη ριψοκίνδυνη απόφαση του να απολύσει τον Κετσπάγια προ δεκαπενθημέρου.

Μετά τον αγώνα ο πρόεδρος είπε τα ακόλουθα:

“Ένας άλλος τίτλος, τέταρτος συνεχόμενος. Είναι ένα μεγάλο επίτευγμα εκ μέρους όλων. Αξίζουν συγχαρητήρια όλοι. Ήταν ένα πρωτάθλημα με πολλά εμπόδια, με πολλά αγκάθια αλλά στο τέλος δικαιωθήκαμε. Νιώθω δικαιωμένος και εγώ και οι συνεργάτες μου, οι παίκτες, οι προπονητές μας. Θα ήθελα να ευχαριστήσω εκ μέρους όλων μας τον Τιμούρ Κετσπάγια γιατί και εκείνος είχε ένα μερίδιο στη μεγάλη επιτυχία. Θα συνεχίσουμε για ακόμα περισσότερα. Ένα πολύ μεγάλο ευχαριστώ στον κόσμο του ΑΠΟΕΛ που έδειξε για ακόμα μια φορά το μεγαλείο του”.

Για την πιο δύσκολη στιγμή:
“Η πιο δύσκολη στιγμή φέτος για μένα ήταν ο αποκλεισμός για την Αστάνα. Στο πρωτάθλημα πίστευα πως θα το κατακτούσαμε γιατί ήξερα τι ομάδα έχουμε και τι παιδιά έχουμε μέσα στα αποδυτήρια. Η μεγαλύτερη απογοήτευση ήταν ο αποκλεισμός απ’ την Αστάνα”.

Για τον προσωπικό του απολογισμό:
“Είναι τρία συνεχόμενα πρωταθλήματα και δυο νταμπλ. Δεν οφείλεται μόνο σε μένα. Οφείλεται στους παίκτες, στους προπονητές και τον υπέροχο κόσμο του ΑΠΟΕΛ. Να έχει εμπιστοσύνη και θα προσπαθήσουμε για ακόμα καλύτερα πράγματα για το ΑΠΟΕΛ”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!