Η διμηνία-πρόκληση που θα κρίνει πολλά

Έχουμε μπει πλέον στο Νοέμβριο με την ομάδα μας να ταλανίζεται από όλων των ειδών τα προβλήματα τα οποία καθρεφτίζονται κάθε εβδομάδα στον αγωνιστικό χώρο και στη βαθμολογία. Η επόμενη διμηνία είναι κρίσιμη και καθοριστική αφού υπάρχουν ενδείξεις ότι αν δεν γίνουν άμεσες και ουσιαστικές διορθωτικές κινήσεις η κατάσταση θα χειροτερέψει.

Μπορεί λοιπόν σήμερα να υπάρχει ένας αγώνας στο Ντόρτμουντ αλλά αυτό που πραγματικά απασχολεί είναι αν και πως η ομάδα θα βγάλει την επόμενη διμηνία. Οι τραυματισμοί θερίζουν και το ότι ο Μιλάνοφ πλέον δεν υπολογίζεται είναι ακόμα ένα θέμα που κάνει ακόμα πιο δύσκολη την επόμενη διμηνία.

Ο ΑΠΟΕΛ πληρώνει με τον πιο έντονο τρόπο τα επαναλαμβανόμενα λάθη της πρώην και δήθεν επιτροπής προγραμματισμού αλλά και την ατυχία με κάποιους τραυματισμούς. Λέμε κάποιους γιατί οι περισσότεροι έχουν λόγο και αιτία. Το ότι αλλάξαμε τρεις προπονητές φυσικής κατάστασης τους τελευταίους 12 μήνες είναι ένας βασικός λόγος που σήμερα παρουσιάζουμε εικόνα πρώτων βοηθειών νοσοκομείου.

Πρακτικά το μόνο που πρέπει να απασχολεί τους υπεύθυνους είναι πως θα κερδίσουν τον επόμενο αγώνα. Προέχει λοιπόν η Πάφος αλλά είναι ξεκάθαρο ότι μόνο ένα σερί νικών θα βγάλει την ομάδα από το αδιέξοδο στο οποίο βρίσκεται.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!