Η διπλή πρόκληση

Το πρωτάθλημα θα κριθεί σε ένα μεγάλο βαθμό από τα αποτελέσματα των αγώνων μεταξύ των ομάδων της πρώτης πεντάδας και είναι για αυτό που ο ΑΠΟΕΛ θα πρέπει να αρχίσει να κερδίζει και αυτά αφού σε διαφορετική περίπτωση τα σκορ μαμούθ θα ξεχαστούν πολύ γρήγορα. Ο αγώνας με την Ανόρθωση αποτελεί μια τεράστια πρόκληση για την ομάδα μας αφού μετά το αρνητικό αποτέλεσμα με την Ομόνοια καλείται να επιστρέψει στις νίκες εν μέσω αγωνιστικών προβλημάτων.

Τα ερωτηματικά των Καβενάγκι και Εφραίμ καθώς η απουσία του Ντε Βινσέτι δημιουργούν ένα σκηνικό αβεβαιότητας αφού στην περίπτωση που απουσιάσουν και οι τρεις θα δούμε μια νέα μεσοεπιθετική γραμμή από την οποία θα απουσιάσουν οι μέχρι σήμερα  πιο αποτελεσματικοί και σταθεροί σε απόδοση παίκτες.

Ο Κετσπάγια είναι αναγκασμένος να περιμένει ακόμα και την αυριανή προπόνηση προκειμένου να πάρει τις τελικές του αποφάσεις με τις εναλλακτικές επιλογές να είναι πολύ συγκεκριμένες.

Από την άλλη υπάρχει και η ανάγκη να λειτουργήσει καλύτερα η μεσοαμυντική γραμμή η οποία παρουσιάζει σοβαρά κενά σε αρκετούς αγώνες. Τα τέσσερα γκολ που δεχτήκαμε στους αγώνες με την Αεκ και την Ομόνοια καθώς και η ευκολία με την οποία έκαναν ευκαιρίες ο Εθνικός Άχνας και ο Αστέρας Τρίπολης, επιβεβαιώνουν το πρόβλημα.

Ο Κετσπάγια και οι παίκτες ξέρουν τα δυνατά και τρωτά σημεία της Ανόρθωσης και καλούνται να προσαρμοστούν αναλόγως για να ανταποκριθούν στις συνθήκες και τα δεδομένα του νέου ντέρμπι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!