Η δυστοκία θα κατεβάσει τον πήχη;

Με αρκετή καθυστέρηση η επιτροπή προγραμματισμού κατάφερε να εντάξει στο ρόστερ έναν επιθετικό, ο οποίος βάση βιογραφικού και επιδόσεων φαίνεται να βρίσκεται σε σταθερά πτωτική πορεία. Αναφερόμαστε στον 33χρονο Μπαράλ. Παρόλα αυτά ο Κρίστιανσεν σε δηλώσεις που φέρεται να έκανε έκτος Κύπρου, κρίνει ότι κατάφερε να φέρει στον ΑΠΟΕΛ έναν παίκτη που θα τον βοηθήσει στα μέγιστα. Μακάρι να επιβεβαιωθεί η εκτίμηση του…

Ο ΑΠΟΕΛ εδώ και καιρό ψάχνει επίσης για έναν κεντρικό αμυντικό. Θυμίζουμε ότι η συζήτηση για την αναγκαιότητα απόκτησης κεντρικού αμυντικού ή αμυντικού μέσου χρονολογείται αλλά η αποχώρηση του Καρλάο έκανε αναγκαία και επείγουσα την προσθήκη ενός αμυντικού με χαρακτηριστικά του Βραζιλιάνου.

Η μέχρι σήμερα προσπάθεια δεν έφερε αποτέλεσμα και πλέον ο χρόνος λειτουργεί εις βάρος μας. Σε μια ακόμα μεταγραφική περίοδο μπαίνουμε στις τελευταίες μέρες όπου η κατάληξη ή όχι για οποιαδήποτε περίπτωση είναι κάτι σαν ρωσική ρουλέτα.

Πρέπει να θυμίσουμε ότι ο ΑΠΟΕΛ θα κατακτήσει το πρωτάθλημα αν καταφέρει να προσθέσει στο ρόστερ του ποιότητα έτσι ώστε να αντιπαρέλθει της προβληματικής ενίσχυσης της καλοκαιρινής περιόδου.

Το επιχείρημα της παρουσίας παικτών όπως οι Σωτηρίου, Ιωάννου ή ακόμα και του Παπαφώτη και πως αυτοί δεν πρόκειται να αναδειχτούν και να καθιερωθούν ποτέ αν δεν τους δοθούν πολλές ευκαιρίες δεν μπορεί να αποτελέσει άλλοθι στις λανθασμένες επιλογές ξένων οι οποίοι κοστίζουν υπέρογκα ποσά σε σχέση με την απόδοση τους.

Ο ΑΠΟΕΛ διαθέτει στο ρόστερ του ότι καλύτερο από την κυπριακή αγορά αλλά δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι η ομάδα μας πέτυχε σπουδαία πράγματα επειδή βασίστηκε στην ποιότητα και στις ηγετικές ικανότητες ξένων παικτών οι οποίοι βέβαια στηρίχθηκαν και από μερικούς Κύπριους.

Αν για οποιοδήποτε λόγο αλλάξει αυτή η πετυχημένη συνταγή θα οδηγήσει σε κάτι άγευστο που θα απογοητεύσει και θα δημιουργήσει τρομερά προβλήματα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!