Η δυναστεία που προκαλεί (vid)

Από τη στιγμή που δεν τα κατάφεραν ούτε και φέτος να μας κατεβάσουν από την κορυφή έχουμε ιερό καθήκον να αφήσουμε τον κάθε Κίρζη να ζει στην μιζέρια του για πολύ καιρό. Ο ΑΠΟΕΛ έκανε ότι μπορούσε για να χάσει το φετινό πρωτάθλημα αλλά στο ποιο καθοριστικό σημείο όρθωσε ανάστημα και πέτυχε νίκες που έκλεισαν στόματα.

Η τελευταία νίκη ήταν επιστέγασμα των φετινών χαρακτηριστικών της ομάδας μας η οποία αν και μπορούσε να κάνει τα πράγματα πιο εύκολο, το άγχος και η δυσκολία στο να λειτουργήσει σωστά στο αμυντικό και επιθετικό κομμάτι την ανάγκασαν να δοκιμάσει τα όρια της.

Η αυταπάρνηση και το DNA του πρωταθλητή έφερε μια νέα ανατροπή στο σκορ, την ένατη στο φετινό πρωτάθλημα που έμελλε να ήταν και η καθοριστικότερη.

Το 60 συνεχόμενο πρωτάθλημα είναι ένα ιστορικό ρεκόρ και ο ΑΠΟΕΛ χτίζει την τελευταία δεκαετία τη δική του δυναστεία στο κυπριακό ποδόσφαιρο. Όλοι ζηλεύουν αλλά δεν μπορούν να μας μιμηθούν χωρίς αυτό να εγγυάται οτιδήποτε σε σχέση με τη συνέχεια.

Για ακόμα μερικές ώρες θα επικρατεί η ευφορία και η χαρά της πιο δύσκολης κατάκτησης πρωταθλήματος αλλά στη συνέχεια θα ακολουθήσει καταιγισμός εξελίξεων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X