Η δύσκολη ΑΕΛ και η ενόχληση για Εφραίμ

Πλησιάζει ο αγώνας στο Τσίρειο και αν ο Τραμετσάνι και οι παίκτες δεν παρουσιαστούν βελτιωμένοι και πιο σοβαροί υπάρχει ο κίνδυνος να διευρυνθεί ένας απολογισμός αποτελεσμάτων που θα οδηγήσουν στην απώλεια του πρωταθλήματος.

Ο Πετεβίνος σε σημερινές του δηλώσεις προσπάθησε να στείλει τα δικά του μηνύματα τόσο για τον αγώνα με την ΑΕΛ όσο και για την ενόχληση της διοίκησης για την υπόθεση Εφραίμ.

Οι σχετικές τοποθετήσεις:

«Γνωρίζαμε ότι θα είχαμε ένα σύνολο συνεχόμενων αγώνων μέχρι το Πάσχα και θα είναι υψηλών απαιτήσεων. Τα πάντα θα παίξουν πολύ σημαντικό ρόλο όσο αφορά τους στόχους της ομάδας. Η ομάδα έδειξε ένα καλό πρόσωπο, έκανε πολλά πράγματα σωστά εκτός από την τελική προσπάθεια. Το μόνο που μένει είναι το αποτέλεσμα. Πήραμε ένα μικρό προβάδισμα και θα σκεφτούμε τον επαναληπτικό σε 10 μέρες.

Όποια ομάδα νιώθει ότι έχει φτάσει πιο κοντά στο στόχο της όταν έχει ακόμα ένα ημίχρονο, κάνει λάθος. Ποτέ δεν πρέπει να εφησυχάζεις. Πρέπει να είσαι πολύ προσεχτικός. Δεν έχουμε κερδίσει το οτιδήποτε. Αυτό που χρειάζεται να διορθώσουμε είναι τη ψυχραιμία μας στην τελική προσπάθεια».

Για τον αγώνα με την ΑΕΛ…  

«Ήταν η ομάδα που οργανωτικά, μας είχε δυσκολέψει περισσότερο. Μπορεί να μην κερδίσαμε την ΑΕΚ σε κανένα από τα παιχνίδια που δώσαμε, αλλά η ΑΕΛ μας δυσκόλεψε περισσότερο. Περιμένουμε κάτι παρόμοιο και αύριο. Η αντίπαλος μας βρίσκεται σε ένα σημείο ανάκαμψης. Έχουμε μόνο μια σκέψη και αυτή δεν θα αλλάξει μέχρι να εξασφαλίσουμε και μαθηματικά το πρωτάθλημα. Αυτή είναι η νίκη».

Για τα αγωνιστικά…

«Ο Καρλάο προπονείται κανονικά, για τον Γκέντσογλου είναι μοιρασμένες οι πιθανότητες».

Για το θέμα με τον Εφραίμ…

«Το όνομα του Γιώργου έχει περιέλθει στα άρθρα εδώ και πολλές μέρες και αρκετές βδομάδες θα έλεγα. Ακόμα και αν δεν υπάρχει θέμα, κάποιοι θέλουν να δημιουργήσουν. Ποιο είναι το ερώτημα για τον Εφραίμ; Έχει κανένα προπονητή που δεν υπολογίζει ένα ποδοσφαιριστή και τον βάζει στην 20άδα; Παρακολουθούμε εδώ και ένα μήνα να ανακυκλώνεται το θέμα Εφραίμ και είναι ιδιαίτερα ενοχλητικό. Είναι ένας ποιοτικός ποδοσφαιριστής που έχει βοηθήσει την ομάδα να πετύχει πολλές και μεγάλες επιτυχίες. Θα είναι ποδοσφαιριστής της ομάδας μας και θα συνεχίσει να είναι. Ξέρει τι πρέπει να κάνει στις προπονήσεις και ο κ. Τραμετσάνι είναι ο αρμόδιος για να αποφασίσει πως θα τον διαχειρίζεται».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!