Οι εναλλακτικές μάλλον είναι καλύτερες!

H γνωστή πονεμένη ιστορία με το αριστερό άκρο της άμυνας είναι και πάλι επίκαιρη με την κατάσταση να έχει ως εξής. Ο Αντωνιάδης είναι εκτός πλάνου με αφορμή την κίτρινη που δέχτηκε αλλά και τον τραυματισμό του ενώ σήμερα μάλλον θα επιβεβαιωθεί ότι ο Κετσπάγια δεν μπορεί να υπολογίζει ούτε τον Αλεξάνδρου. Θεωρητικά ο ΑΠΟΕΛ μένει χωρίς αριστερό μπακ ενόψει του καθοριστικού αγώνα με την ΑΕΛ αλλά στην πραγματικότητα υπάρχουν επιλογές.

Όχι μόνο υπάρχουν αλλά ενδεχομένως να είναι και πιο ενδεδειγμένες από αυτές των παικτών που απουσιάζων. Ο Κετσπάγια έχει να διαλέξει ανάμεσα στους Μιλάνοφ και Καρλάο με τον πρώτο να θεωρείται η πιο πιθανή επιλογή. Ο Βούλγαρος όπως είναι γνωστό ήρθε στον ΑΠΟΕΛ επειδή μπορεί να αγωνιστεί και στα δυο άκρα, θεωρητικά με την ίδια ευχέρεια. Αυτό τον καθιστά φαβορί για να καλύψει το αριστερό άκρο την Κυριακή κάτι που αν γίνει θα δούμε και τον Σέρτζιο να επιστρέφει στο αρχικό σχήμα. Ο Πορτογάλος είχε τη δυνατότητα να πάρει ανάσες αφού δεν ήταν βασικός τους τελευταίους τρεις αγώνες και η προσδοκία είναι ότι με την επιστροφή του θα δούμε τον Σέρτζιο που πεθυμήσαμε.

Η εναλλακτική επιλογή είναι να παίξει ο Καρλάο στο αριστερό άκρο κάτι όμως που σημαίνει ότι ο Μερκής θα πάρει θέση βασικού στο κέντρο της άμυνας δίπλα από τον Αμορίν.

Μέχρι την Κυριακή υπάρχουν όμως ακόμα αρκετές μέρες οπότε θα πρέπει να δούμε και πως προσεγγίζει τα δεδομένα ο Κετσπάγια.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!