Η έναρξη της αντεπίθεσης

Η ομάδα μας καλείται σήμερα να βρει τον τρόπο με τον οποίο θα κερδίσει τη Δόξα έτσι ώστε να ισοβαθμίσουμε με την Ανόρθωση στη δεύτερη θεση. Η καταδίωξη της ΑΕΚ δεν είναι εύκολη και το ζητούμενο είναι ένα σερί νικών που θα επιβεβαιώσει ότι κάτι άρχισε να αλλάζει στην ομάδα μας με τη νέα χρονιά.

Η ημερολογιακή αλλαγή του χρόνου δεν είναι αρκετή για να δούμε ένα διαφορετικό ΑΠΟΕΛ κάτι που γνωρίζουν πολύ καλά οι υπεύθυνοι. Θα χρειαστεί ουσιαστική βελτίωση από όλους στον Αρχάγγελο ακόμα και για να κερδίσουμε τη λαβωμένη Δόξα μέσα στην έδρα μας. Η απόδειξη αυτού είναι μεταξύ άλλων και όσα είδαμε στον αγώνα του πρώτου γύρου.

Η ελπίδα όλων είναι ότι η διακοπή του πρωταθλήματος έδωσε την ευκαιρία στους παίκτες να πάρουν τις ανάσες που ήθελαν και πως θα δούμε το καλό τους αγωνιστικό πρόσωπο αρχίζοντας από σήμερα.

Το αγωνιστικό πλανο δεν αναμένεται να αλλάξει αφού ο Κετσπάγια δείχνει να εμπιστεύεται συγκεκριμένους παίκτες. Αναφερόμαστε βασικά στην προτίμηση του στον Μακρίδη όσον αφορά τον παίκτη που θα αγωνιστεί μπροστά από τους Μοράις και Βινίσιους. Αν αυτό συμβεί και σήμερα σημαίνει ότι ο Στιλιτς θα μείνει στον πάγκο ενώ οι Εφραίμ και Βάντερ θα είναι οι δυο ακραίοι.

Η απουσία των Καρλάο και Αστίθ θα φέρει τον Αρτύματα και πάλι στο κέντρο της άμυνας   ενώ ο Αντωνιάδης ίσως προτιμηθεί αντί του Αλεξάνδρου στο αριστερό άκρο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!