Η επαναλαμβανόμενη σύμπτωση

Όποιοι θέλουν να δουν το ποτήρι μισογεμάτο μπορούν εύκολα να το κάνουν. Το ίδιο και όσοι θέλουν να το δουν μισοάδειο. Αναφερόμαστε στην απόδοση και πορεία του ΑΠΟΕΛ στο πρωτάθλημα. Μια πορεία που μέχρι στιγμής έχει σαν highlight τις τρεις ισοπαλίες με ομάδες του πρώτου γκρουπ.

Καθόλου τυχαία ήταν ισοπαλίες με σκορ 0-0 και που η ομάδα μας δεν μπόρεσε στο μεγαλύτερο διάστημα των αγώνων να επιβάλει το ρυθμό της και να φτάσει στο ζητούμενο. Αν αναλογιστούμε ότι στους αγώνες αυτούς συμπεριλαμβάνεται η από κάθε άποψη προβληματική και αδύνατη ΑΕΚ τότε η βαθμολογική συγκομιδή μπορεί να θεωρηθεί φτωχή.

Η έγνοια της πορείας στην Ευρώπη είναι καλή δικαιολογία αλλά δεν μπορεί να κρύψει και τα χτυπητά λάθη του προπονητή μας.

Για παράδειγμα χτες άφησε για 90 λεπτά μέσα στον αγωνιστικό χώρο τους Σόουζα και Μάτις να βολοδέρνουν ενώ ήταν αυτοί που έκαναν τα περισσότερα τρεξίματα στο Λουξεμβούργο.

Ξέχασε στον πάγκο τον Άλεφ που κανονικά έπρεπε να ήταν βασικός ενώ η επιλογή του Μπέζιακ ως πρώτη κίνηση από τον πάγκο ήταν τουλάχιστον ατυχής.

Ακόμα και το ελεύθερο που δόθηκε στον Ντε Βινσέτι που ακόμα ψάχνεται για να εκτελέσει το πέναλτι ήταν κάτι που εκ των υστέρων στοίχισε.

Αναπόφευκτα η προσοχή όλων θα στραφεί στη διαιτησία με αφορμή το πέναλτι που μας δόθηκε και μπορεί να χαρακτηριστεί αυστηρό, καθώς και τα άλλα δυο που κατάπιες ο Χριστοφή.

Το ζητούμενο όμως είναι να δούμε την ομάδα να αποδίδει καλύτερα και να κερδίζει.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X