Η επαναξιολόγηση και η εναλλακτική

Η προετοιμασία για το νέο πιο καθοριστικό αγώνα της χρονιάς μπαίνει από σήμερα στο τελικό της στάδιο και δικαιολογημένα η προσοχή όλων στρέφεται στον Καρλάο. Το πόσο σημαντικός είναι ο Βραζιλιάνος δεν θέλει και πολύ ανάλυση. Το χαρακτηριστικό περιστατικό στον τελευταίο αγώνα οπου του έδωσαν οδηγίες να μην γίνει αλλαγή μέχρι να εκτελεστεί το φάουλ της Ομόνοιας μέσα στην περιοχή μας λέει κάτι.

Σήμερα θα γίνει η πρώτη επαναξιολόγηση στον Καρλάο έτσι ώστε να διαφανεί αν και σε πιο βαθμό έχει υποχωρήσει η κάκωση στο δικέφαλο του. Η εκτίμηση ειναι ότι η επειδή πρόκειται για κάκωση πρώτου βαθμού και έχοντας περάσει 48 ώρες από τον τελευταίο αγώνα θα έχει υπάρξει βελτίωση.

Εννοείται ότι ο Καρλάο θα συνεχίσει και τις επόμενες μέρες πρόγραμμα αποκατάστασης και ο Κετσπάγια θα αναμένει έχοντας ως λύση ανάγκης τον Αλέξανδρου. Οι προηγούμενοι αγώνες και ιδιαίτερα τα ντέρμπι έδειξαν ότι ο προπονητής μας προτιμά τον συγκεκριμένο παίκτη παρά την εναλλακτική της μετατόπισης τους Μιλάνοφ στο αριστερό άκρο. Αυτό φαίνεται να σχετίζεται άμεσα και με την ετοιμότητα του Σέρτζιο να επανέλθει στο αρχικό σχήμα και να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό.

Εννοείται ότι το καλύτερο δυνατό σενάριο προκειμένου να εξουδετερωθεί ο Τρισκόφσκι είναι αυτό που θέλει τον Καρλάο να ξεπερνά πλήρως το πρόβλημα του και να παίρνει θεση βασικού. Τονίζουμε το πλήρως αφού πρόκειται για αγώνα οπου ο Κετσπάγια δεν θα θέλει να χάσει μια αλλαγή επειδή οποιοσδήποτε αισθάνθηκε πολύ νωρίς ενοχλήσεις.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!