Η επικίνδυνη στήριξη σε λίγους

Τα λεπτά συμμετοχής των παικτών και όχι μόνο επιβεβαιώνουν ότι ο Κετσπάγια στηρίζεται σε υπερβολικό βαθμό σε συγκεκριμένους παίκτες και σχεδόν καθόλου σε άλλους. Το εντυπωσιακό σερί των 12 νικών που έκανε εφικτό το +6 βασίστηκε σε ένα συγκεκριμένο τρόπο παιχνιδιού τον οποίο υλοποιούσαν στον καλύτερο δυνατό βαθμό συγκεκριμένοι παίκτες. Το σερί αυτό είχε και τις αρνητικές προεκτάσεις τους αφού περιθωριοποίησε πλήρως ή σε μεγάλο βαθμό κάποιους παίκτες.

Οι Σέρτζιο, Αμορίν, Χαραλαμπίδης, Αλωνεύτης, Στίλιτς και Πιατκόφσκι συγκαταλέγονται σε αυτό το γκρουπ παικτών και το ζητούμενο τώρα που η ομάδα δείχνει και πάλι μαγκωμένη ειναι κατά ποσο κάποιοι από αυτούς μπορούν να βοηθήσουν. Ο τρόπος με τον οποίο του χειρίστηκε μέχρι σήμερα ο Κετσπάγια κάνει δύσκολη την ουσιαστική συνεισφορά τους αλλά θα πρέπει να επναναξιολογηθεί κάθε περίπτωση ξεχωριστά.

Ο Πιατκόφσκι για παράδειγμα ειναι ένας παίκτης που παίρνει χρόνο συμμετοχής στους τελευταίους δύο αγώνες μπαίνοντας ως αλλαγή στα τελευταία λεπτά. Ήταν δυο αγώνες όπου τη συγκεκριμένη χρονική στιγμή η μπάλα ζύγιζε 100 κιλά και η ομάδα δεν μπορούσε να λειτουργήσει σωστά, οπότε ο ήδη αγχωμένος Πολωνός χάθηκε.

Ο Κετσπάγια μέχρι σήμερα στηρίζεται σε συγκεκριμένους αλλά εκ των πραγμάτων πρέπει να επαναξιολογήσει τα δεδομένα αφού όσο και αν πιστεύει σε παίκτες όπως οι Αλεξάνδρου, Αρτύματα, Σωτηρίου και Αντωνιάδη δεν μπορεί να τους κάνει κάτι που δεν είναι.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!