Η επικίνδυνη πλέον αναμονή

Έχουμε διανύσει το πρώτο μισό του πρωταθλήματος αλλά και το κρίσιμο δίμηνο των καλοκαιρινών ευρωπαϊκών υποχρεώσεων και ακόμα αναμένουμε. Καρτερούμε συγκεκριμένους παίκτες που εκτιμάται ότι μπορούν να κάνουν τη διαφορά να το πράξουν, κάτι όμως που δεν συμβαίνει.

Αναπόφευκτα η ομάδα προσπαθεί με περίεργες λύσεις να ανταποκριθεί στις αγωνιστικές της υποχρεώσεις χωρίς όμως αυτό να είναι ανέφικτο.

Το θέμα που ταλανίζει τον ΑΠΟΕΛ είναι απλό.

Από τη στιγμή που οι Καρλάο, Νσούε, Εφραίμ, Ντε Βινσέτι και Ζαχίντ δεν μπορούν να βοηθήσουν με ουσιαστικό και σταθερό τρόπο την ομάδα, δημιουργούνται αλυσιδωτά προβλήματα.

Κάθε περίπτωση έχει τις δικές της ιδιαιτερότητες αλλά η ουσία είναι ότι ενώ πρόκειται για παίκτες που έπρεπε να κουβαλούν την ομάδα δεν έχουν καλά καλά κερδίσει θέση στην εντεκάδα. Ντε Βινσέτι και Εφραίμ είναι οι πιο χαρακτηριστικές περιπτώσεις συνεπώς το πρόβλημα που έχουμε στο να αναπτυχθούμε σωστά έχει εύκολη εξήγηση. 

Ο Τραμεντσάνι προσπαθεί να βρει λύσεις και τονίζει τη σημασία της βελτίωσης σε ομαδικό επίπεδο αλλά χωρίς τη συνεισφορά των προαναφερθέντων δύσκολα θα αλλάξουν τα δεδομένα της τελευταίας τετραμηνίας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!