Η επιστράτευση του Αμορίν;

Ο ΑΠΟΕΛ ξέμεινε από αμυντικά χαφ και ο Κωστή έχει την τεράστια πρόκληση να βρει τις λύσεις που θα επιτρέψουν στην ομάδα να ανταποκριθεί στον μέγιστο δυνατό βαθμό την Μεγάλη Πέμπτη. Όπως είναι γνωστό οι Μοραίς, Βινίσιους και Ντε Βινσέτι δεν υπολογίζονται, γεγονός που δημιουργεί ένα σημαντικό κενό αφού ο προπονητής μας θα πρέπει να αναζητήσει τις καλύτερες επιλογές για τους δυο παίκτες που θα πλαισιώσουν τον Αρτυματά.

Η θέση του δεύτερου αμυντικού χαφ είναι και η πιο δύσκολη αφού η όποια επιλογή θα έχει δόση ρίσκου. Οι Αμορίν, Εστρέλα και Καρλάο φαίνεται  να είναι οι υποψήφιοι και όπως γίνεται αντιληπτό κάθε περίπτωση έχει δόση ρίσκου. Το μεγαλύτερο σχετίζεται με τον Εστρέλα ο οποίος αν και ήρθε με τις καλύτερες συστάσεις δεν έχει ούτε λεπτό συμμετοχής οπότε δεν μπορεί να μπει στη φωτιά.

Εκ των πραγμάτων ο Κωστή αξιολογεί σοβαρά την περίπτωση του Αμορίν. Ο Βραζιλιάνος ήταν ένας από αυτούς που ο Κετσπάγια εξαφάνισε το τελευταίο τρίμηνο έτσι και αυτός έχει τα θέματα του.  Η συμμετοχή του έστω και δέκα λεπτά στον τελευταίο αγώνα δεν ήταν τυχαία αφού ο προπονητής ήθελε να δει πως θα λειτουργήσει.

Ο Καρλάο είναι έτοιμος να αγωνιστεί και αποτελεί ακόμα μια επιλογή που προσδίδει και  περισσότερη ταχύτητα όπως επίσης και καλή πρώτη πάσα, στοιχεία τα οποία χρειάζονται απέναντι στους μέσους της ΑΕΚ.

Ο Κωστή που είχε πρωταγωνιστικό ρόλο στον τρόπο που η ομάδα μας κέρδισε κατά κράτος την ΑΕΚ μέσα στο ΓΣΖ καλείται να αξιολογήσει τα νέα δεδομένα και να πάρει τις αποφάσεις του. Όποιες και αν είναι οι παίκτες πρέπει να υπερβάλουν εαυτούς και θα τα καταφέρουν.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!