Η επιβεβαίωση θα έρθει τον Απρίλιο

Είναι φυσιολογικό η δήλωση του Κετσπάγια ότι ο ΑΠΟΕΛ στην Κύπρο δεν έχει πρόβλημα να συζητείται ακόμα αφού η πεντάρα στο Παραλίμνι κρίθηκε από τα μέσα ενημέρωσης ως επιβεβαίωση της εκτίμησης του προπονητή μας. Η ομάδα πράγματι στους πρώτους αγώνας δείχνει μια αξιοσημείωτη αποτελεσματικότητα που της επιτρέπει να καθαρίζει πολλούς αγώνες πολύ νωρίς. Πρόκειται για ένα σημαντικό στοιχείο που έχουμε φοβερή ανάγκη σε περίοδο με πολλούς τραυματισμούς και υποχρεώσεις στο Europa League.

Η επιβεβαίωση όμως ότι ο ΑΠΟΕΛ είναι το ακλόνητο φαβορί και αυτός που θα κατακτήσει και το φετινό πρωτάθλημα θα έρθει τον Απρίλιο. Καλές οι νίκες και τα μεγάλα σκορ αλλά η ομάδα θα κριθεί σε βάθος χρόνου και κυρίως σε αγώνες που θεωρούνται ντέρμπι. Όπως αυτό με την Αεκ για παράδειγμα που υστερήσαμε…

Υπάρχουν αρκετές δικαιολογίες για την μέτρια εικόνα των πρώτων τριών μηνών. Κάποιες είναι καλές αλλά οι περισσότερες δεν πείθουν και είναι για αυτό που υπάρχει προβληματισμός. Ο Κετσπάγια έχει πλέον ξεκάθαρη άποψη για το τι μπορεί να διορθωθεί και πότε και η στήριξη του είναι μονόδρομος.

Εξάλλου έχει αποδειχτεί ότι η τακτική των συχνών αλλαγών τεχνικής ηγεσίας και τεχνικών διευθυντών δεν είναι κάτι που βοηθά μακροπρόθεσμα την ομάδα.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!