Η επόμενη μέρα

Ο αποκλεισμός κρίνεται από τους περισσότερους ως αναμενόμενος ή και φυσιολογικός αφού τίποτε δεν γίνεται τυχαία. Η επόμενη μέρα βρίσκει την ομάδα μας στους ομίλους του Europa League και την Παρασκευή θα γνωρίζουμε τους αντίπαλους μας. Ο ΑΠΟΕΛ θα συμπεριληφθεί στο β γκρουπ δυναμικότητας και ήδη οι διοικούντες εξαγγέλλουν ότι ο στόχος είναι μια καλή πορεία.

Επειδή τα λάθη ή και παραλήψεις που έγιναν στη στελέχωση της ομάδας ήταν μεγάλα, οι αρμόδιοι πρέπει να γνωρίζουν ότι μια καλή πορεία στο Europa League και παράλληλα η κατάκτηση του πρωταθλήματος, προβλέπουν την απόκτηση ενός επιθετικού. Αυτός πρέπει να είναι κάποιος που θα ξέρει να στέλνει την μπάλα στα δίκτυα αφού η εξάρτηση στον Πιέρο είναι υπερβολική, άδικη και λανθασμένη.

Οι παίκτες και η τεχνική ηγεσία καλούνται με τη σειρά τους να ξεπεράσουν την απογοήτευση που έφερε ο αποκλεισμός και να επικεντρωθούν στο πρωτάθλημα αφού την Κυριακή ξεκινούν οι υποχρεώσεις.

Οι επόμενες μέρες αναμένεται να αναλωθούν στον καταμερισμό ευθυνών για το ότι οι μεταγραφικές προσθήκες δεν βοήθησαν καθόλου στην προσπάθεια που έγινε, αφού ο επαναληπτικός το έβαλε προσωρινά στο ψυγείο.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!