Η επόμενη μέρα

Το τρίποντο στο Παραλίμνι και τα λεπτά συμμετοχής των νέων παικτών ήταν αυτά που κρατάμε από την χθεσινή μέρα και μπορούμε πλέον να συγκεντρωθούμε στον σημαντικό αγώνα της Πέμπτης για τις ευρωπαϊκές μας υποχρεώσεις.

Χθες είδαμε την ομάδα μας να έχει ικανοποιητική απόδοση στο πρώτο μισάωρο και να βρίσκει αρκετές ευκαιρίες. Ο ψηλός επιθετικός μας Νουχίου ήταν μέσα στις φάσεις και βρήκε κάποιες ευκαιρίες να σκοράρει, γεγονός που θα τον βοηθούσε στη συνέχεια. Στο υπόλοιπο του παιχνιδιού δεν τροφοδοτήθηκε όσο έπρεπε και έμεινε άσφαιρος έστω και αν έπαιξε όλο το 90λεπτο.  Ζεράλδες και  Ζόρζε έδειξαν καλά στοιχεία όμως για να βγάλουμε τα σωστά συμπεράσματα θα πρέπει να δέσουν περισσότερο με την ομάδα και της ιδιαιτερότητες που έχει η φετινή χρονιά.

Ο Τάμαρι εξακολουθεί να είναι το μεγάλο ερωτηματικό αφού όλοι ξέρουν ότι αν ανεβάσει στροφές και γίνει πιο αποτελεσματικός θα τραβήσει μαζί του όλη την ομάδα. Ο ιορδανός κράτησε μπάλα αλλά κάποιες φορές περισσότερο από ότι έπρεπε. Λογικά θα χρησιμοποιηθεί από τον Ουζουνίδη στον ευρωπαϊκό μας αγώνα όπως και οι περσσότεροι που χρησιμοποιήθηκαν χθες.

Οι αλλαγές μας, Λουντέμο και Ντογκαλά δεν βοήθησαν όσο μπορούσαν και πέρασαν απαρατήρητες. Ανουάρ, Ντε Βινσέντι και Ζαχίντ έδειξαν για άλλη μια φορά ότι θα αποτελούν συνδετικό κρίκο ανάμεσα στην άμυνα και στην επίθεση.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X