Η επόμενη μέρα

H επόμενη μέρα είναι δύσκολη και υπάρχουν καλοί λόγοι που συμβαίνει αυτό. Μια ή και δυο ήττες μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα δεν είναι κάτι το ασυνήθιστο ακόμα και για τον ΑΠΟΕΛ των τριών συνεχόμενων πρωταθλημάτων. Αυτό που δυσκολεύονται όλοι να αποδεχτούν είναι το γεγονός οτι για ακόμα μια χρόνια θα πρέπει να γίνει υπεράνθρωπη προσπάθεια για να πετύχουμε τους στόχους μας. Και γιατί να μην πρέπει να γίνει υπεπροσπάθεια για να κατακτήσει μια ομάδα το νταμπλ θα διερωτηθεί βάσιμα κάποιος;

Κάπου εδώ ξεκινούν και τα βαθύτερα αίτια και προβλήματα μας. Και αυτό γιατί επικρατεί έντονα η άποψη ανάμεσα στους οπαδούς μας και όχι μόνο ότι ο ΑΠΟΕΛ έπρεπε να έχει χτίσει ήδη μια διαφορά στη βαθμολογία από τις υπόλοιπες ομάδες, να παίζει ελκυστικό ποδόσφαιρο και πολλά άλλα.

Όταν η ουσία των απαιτήσεων αποτυπώνεται και με τις απόψεις του Κετσπάγια τότε εύκολα μπορεί να καταλάβει κάποιος γιατί σήμερα επικρατεί προβληματισμός, απογοήτευση, απαξίωση και πολλά άλλα.

Η διοίκηση διαρρέει ότι ξέρει τι πάει στραβά και πως θα πάρει τα αναγκαία διορθωτικά μέτρα. Επειδή και αυτή βρίσκεται στο επίκεντρο έντονης και δικαιολογημένης κριτικής θα πρέπει πέραν από τον επικοινωνιακό χειρισμό του θέματος να ασχοληθεί σοβαρά και με την ουσία.

Υπάρχουν πολλά ανοικτά θέματα τα οποία δεν είναι της ώρας να αναδείξουμε. Θα αρκεστούμε στο πιο επίκαιρο και καθοριστικό προκειμένου να αρχίσει να βελτιώνεται η κατάσταση…

Είναι αυτό που αφορά την άμεση έλευση τριών παικτών που μπορούν να κάνουν τη διαφορά. Δυο ακραίων αμυντικών και ενός επιθετικού. Εννοείται ότι αυτό πρέπει να γίνει χωρίς να ανοίξει σε μη διαχειρίσιμο βαθμό το οικονομικό έλλειμμα της επόμενης χρόνιας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!