Η φετινή παρακαταθήκη

Ένας από τους βασικότερους λόγους που η ομάδα μας καταφέρνει σπουδαία πράγματα στην Ευρώπη σχετίζεται και με τους βαθμούς κατάταξης μας που μας επιτρέπουν να βρισκόμαστε στο λεγόμενο γκρουπ των δυνατών στις πλείστες κληρώσεις της προκριματικής φάσης.

Η φετινή χρονιά ήταν καθοριστική αφού ο ΑΠΟΕΛ θα έχανε τους βαθμούς της χρονιάς που φτάσαμε μέχρι τους 8 του Champions League. Στη φετινή ευρωπαϊκή πορεία, η ομάδα μας εξασφάλισε 11.100 βαθμούς με αποτέλεσμα να φθάσει το σύνολο της πενταετίας στους 26.210 βαθμούς.

Αυτό σημαίνει ότι σε περίπτωση κατάκτησης του πρωταθλήματος, στη νέα σεζόν στις κληρώσεις του Champions League θα έχει σίγουρη συμμετοχή στο γκρουπ των δυνατών για τον 2ο και 3ο προκριματικό γύρο, ενώ όλα είναι ανοικτά για τον 4ο προκριματικό. Σε περίπτωση που ο ΑΠΟΕΛ αγωνιστεί στο Europa League, τότε σε όλες τις κληρώσεις θα τοποθετείται στο γκρουπ των δυνατών.

Το ενδεχόμενο να βρεθούμε στους δυνατούς και στον 4ο προκριματικό θεωρείται απομακρυσμένο έως απίθανο αφού αυτό προνοεί τουλάχιστον πέντε ομάδων με ψηλότερο συντελεστή από το δικό μας στη φάση του 2ου και 3ου προκριματικού.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X