Η φυσούνα, η διαιτησία και η ουσία

Με τη λήξη του αγώνα οι Πετεβίνος και Κωνσταντίνου ανέλαβαν δράση προσπαθώντας να κερδίσουν τις εντυπώσεις όσον αφορά τη σύρραξη στη φυσούνα, έχοντας τη συμπαράσταση και των διαφόρων sites τα οποία έχουν και σχετικό φωτορεπορτάζ. Η ουσία όμως είναι ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν έχει κερδίσει ακόμα ένα ντέρμπι και βρίσκεται στο -4 από την κορυφή. Τόσο ο Κρίστιανσεν όσο και ο Πετεβίνος από πλευράς διοίκησης στις δηλώσεις τους εξέφρασαν την απογοήτευση τους για το τελικό αποτέλεσμα αφού έκριναν ότι ο ΑΠΟΕΛ ήταν καλύτερος.

Και αν ακόμα η άποψη τους είναι σωστή το γεγονός ότι δεν κερδίσαμε πρέπει να προβληματίσει αφού όπως και στον αγώνα με την ΑΕΚ πληρώσαμε συγκεκριμένες χτυπητές αδυναμίες που χαρακτηρίζουν τον φετινό ΑΠΟΕΛ.

Σε έναν ακόμα αγώνα δεχτήκαμε ένα εύκολο γκολ. Το να αφήνεται ο Ντα Σίλβα να βολτάρει κατά μήκος της μεγάλης περιοχής μας και στο τέλος να κάνει μια πάσα που μόνο ο Μάγκλιτσα αντιλήφθηκε είναι απαράδεκτο. Το ότι ο Βάντερμαν μπορεί να άγγιξε και μπάλα δεν αναιρεί την παράβαση αφού γκρέμισε κυριολεκτικά τον παίκτη του Απόλλωνα. Ο ΑΠΟΕΛ λοιπόν σε κάθε αγώνα κάνει χτυπητά λάθη τα οποία στις περισσότερες περιπτώσεις τα πληρώνει.

Ο προπονητής έκρινε ότι η ομάδα ανταποκρίνεται καλά και στο 4-4-2 το οποίο πράγματι έπαιξε το δικό του ρόλο στο να δημιουργηθούν ευκαιρίες. Το ότι όμως είμαστε ομάδα της οποίας οι μεσοεπιθετικοί πρέπει να χάσουν ευκαιρίες για να βάλουν γκολ είναι κατι που επίσης μας βάζει σε δύσκολη θέση.

Και η διαιτησία

Το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν κερδίζει πέναλτι με τη συχνότητα που νομίζαμε ότι θα έπρεπε είναι μια γενική τοποθέτηση που δεν βοηθά. Η ουσία είναι ότι ο Μασιάς φοβήθηκε να δώσει ένα πεντακάθαρο πέναλτι υπέρ μας στο αγώνα με την Αεκ. Αν και πως θα μπορέσουμε να κεφαλαιοποιήσουμε σε αυτό το λάθος είναι κάτι που θα φανεί στην πορεία.

Όσον αφορά τον αγώνα με τον Απόλλωνα αν απομονωθούν οι επίμαχες φάσεις θα δούμε ότι ο Μασιάς ίσως να μπορούσε να πάει με το γράμμα του νόμου στη φάση όπου σπρώχνεται ο Πιέρος αλλά ο τρόπος που πέφτει ο επιθετικός μας δεν βοηθά στον καταλογισμό του πέναλτι και δυστυχώς αυτό αποτέλεσε “άλλοθι” για τον Μασιά. Αν επίσης εφάρμοζε κατά γράμμα τους κανονισμούς θα είχαμε τουλάχιστον μια αποβολή.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!