Η γιούχα που μας προσβάλλει

Δεν μπορεί να μείνει ασχολίαστη η φάση στο 67 του αγώνα με τον Ερμή όταν ο Κετσπάγια έκρινε ορθότερο να αποσύρει τον Στίλιτς και να περάσει στον αγώνα τον Μακρίδη. Ήταν τότε που αρκετοί οπαδοί μας έκριναν ότι πρέπει να γιουχάρουν τον παίκτη που θα περνούσε στον αγώνα ή τον προπονητή μας ή και τους δυο. Με το πέρασμα μερικών δευτερολέπτων οι διαμαρτυρίες κόπασαν αλλά το κακό έγινε.

Τέτοιες αντιδράσεις προσβάλλουν τον ΑΠΟΕΛ και επιβεβαιώνουν την έλλειψη οπαδικής παιδείας από πλευράς κάποιων. Δεν μας έφταναν λοιπόν οι μισοάδειες κερκίδες έμελλε να το ζήσουμε και αυτό.

Η γιούχα την οποία σχολίασε και καταδίκασε ο Πετεβίνος με δηλώσεις του στο Σίγμα έχει προεκτάσεις αφού δεν ήταν η απογοήτευση της στιγμής. Εξαλλου στο σημείο που έγινε η ομάδα μας ήταν μπροστά στο σκορ.

Το θέμα σχετίζεται με την επιλογή του Κετσπάγια να δίνει χρόνο συμμετοχής στον Μακρίδη έστω και αν αυτός δεν πείθει τους περισσότερους ότι μπορεί να βοηθήσει ακόμα και αγωνιζόμενος ως αλλαγή. Τις τελευταίες εβδομάδες η κριτική προς τον προπονητή μας για την επιλογή του αυτή πήρε διαστάσεις και φτάσαμε στον αγώνα της Δευτέρας και τη γιούχα.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι ο Μακρίδης δεν είναι ο παἰκτης που θα κάνει τη διαφορά στον φετινό ΑΠΟΕΛ. Η προσδοκία ότι θα μπορέσει να βοηθήσει με ουσιαστικό τρόπο την ομάδα είναι αβάσιμη αλλά αυτό δεν αποτελεί άλλοθι για να δείχνουμε το χειρότερο πρόσωπο που μπορεί να δείξει ένας οπαδός κατά τη διάρκεια που αγωνίζεται η αγαπημένη του ομάδα.

Δυστυχώς ξέρουμε ότι δεν θα είναι το τελευταίο περιστατικό στο οποίο γινόμαστε μάρτυρες οπότε δεν μπορούμε να κλείσουμε με ευχολόγια …

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!