Η γνωστή αλλά δύσκολη μετάβαση

Ο ΑΠΟΕΛ ολοκληρώνει σύντομα και τις φετινές του ευρωπαϊκές υποχρεώσεις και ήδη οι πάντες έστρεψαν την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Η φετινή πορεία αρχικά στα προκριματικά του Champions League και στη συνέχεια στους ομίλους του Europa League ανέδειξε με τον χειρότερο τρόπο τις αγωνιστικές αδυναμίες της ομάδας μας οι οποίες πηγάζουν σε μεγάλος βαθμό από τον προβληματικό αγωνιστικό σχεδιασμό των πρώην.

Οι παίκτες αντιλαμβανόμενοι οτι η νέα τους ευκαιρια για μια καλύτερη πορεία θα έρθει μέσα από την κατάκτηση του πρωταθλήματος, ηδη δηλώνουν οτι στρέφουν την προσοχή τους αποκλειστικά σε αυτό.  Η συνέχεια έχει το θεωρητικά εύκολο αγώνα με την ουραγό Αγία Νάπα και θα εχει ενδιαφέρον να δούμε αν η ομάδα ανταποκριθεί σωστά στη μετάβαση της στο Cyprus League.

Η σοβαρότητα και αποφασιστικότητα που πρεπει να έχουν οι παίκτες οχι μόνο τη Δευτέρα αλλά σε όλους τους αγώνες θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην εξέλιξη του πρωταθλήματος.

Η αρχή όμως πρέπει να γίνει στον αγώνα με την Αγία Νάπα έτσι ώστε να τελειώσει και το σερί χωρίς νίκη που ήδη έφτασε τους δυο αγώνες, γεγονός που έβαλε την Αεκ και την Ανόρθωση για τα καλά στην υπόθεση τίτλου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!