Η γνωστή χρήσιμη ήττα

Στο πιο απαιτητικό φιλικό επί Πολωνικού εδάφους η ομάδα μας πλήρωσε την αμυντική της ολιγωρία και γνώρισε την ήττα από τη Λέχια Γκντανσκ. Ο Κρίστιανσεν θα είδε λογικά πράγματα που του άρεσαν και σίγουρα αρκετά για τα οποία θα έχει να πει αρκετά στους παίκτες του. Η αρχική εντεκάδα δείχνει ότι συνεχίζεται η αξιολόγηση εναλλακτικών στο κέντρο της άμυνας αφού ο Αρτυματάς ήταν και πάλι βασικός μαζί με τον Μέρκη.

Στο δεύτερο ημίχρονο αγωνίστηκε ο Αστιθ ενώ ο Ιωάννου πήρε θεση στο αριστερό άκρο αντικαθιστώντας τον Αλεξάνδρου. Χρόνο συμμετοχής πήρε για πρώτη φορά ο Μιλάνοφ ενώ δεν αγωνίστηκαν οι τραυματίες Καρλάο και Εφραίμ.

Για την ιστορία να αναφέρουμε ότι η ομάδα μας προηγήθηκε στο πρώτο ημίχρονο με τον Ντε Βινσέτι ο οποίος στο 72 αστόχησε σε πέναλτι. Στο μεσοδιάστημα η Λέχια γύρισε τον αγώνα με δυο γκολ.

ΑΠΟΕΛ:
Pardo, Μερκής (46′ Αστίθ), Αρτυματάς, Αλεξάνδρου (66′ Ιωάννου), Sergio (46′ Μιλάνοφ), Morais, De Vincenti (81′ Παπαφώτης), Vinicius (66′ Ορλάντι), Vander, (81′ Λάτσι) Αλωνεύτης (81′ Χαραλάμπους), Σωτηρίου (81′ Καλό)

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X