Η γνωστή παγίδα της ισοπαλίας

Οι δυο προπονητές έχουν ουσιαστικά καταστρώσει το πλάνο τους έχοντας δεδομένο το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα. Το 2-2 δίνει ένα θεωρητικό πλεονέκτημα στην ομάδα μας το οποίο όμως δεν πρέπει να οδηγήσει στη γνωστή παγίδα.

Δεν ήταν λίγες οι φορές που είδαμε περιπτώσεις όπου ομάδες που βολεύονται με την ισοπαλία στο τέλος να μην καταφέρνουν ούτε και αυτήν. Στην περίπτωση μας το 0-0 και το 1-1 δίνουν την πρόκριση αλλά όπως δηλώνουν και οι αρμόδιοι η ομάδα θα επιδιώξει τη νίκη.

Πρακτικά ο τρόπος με τον οποίο θα προσεγγίσουμε τον αγώνα τακτικό θα είναι καθοριστικός. Ο ΑΠΟΕΛ καλείται να παίξει έξυπνα, όπως συνέβηκε στο πρώτο ημίχρονο στο Ισραήλ.

Η Χαποελ Μπερ Σεβα έδειξε ευάλωτη στις αντεπιθέσεις μας και κυρίως όταν αυτές εκδηλώνονταν από τον Τάμαρι. Το να δώσουμε χώρο στην προσπάθεια να διαφυλάξουμε και το μηδέν παθητικό δεν σημαίνει ότι πάμε για την ισοπαλία εάν μπορέσουμε στην κόντρα να σκοράρουμε.

Θεωρείται δεδομένο ότι αν κάποια ομάδα σκοράρει πρώτη θα αποκτήσει σοβαρό προβάδισμα οπότε αυτή πρέπει να είναι η δική μας. Το light σχήμα με τον οποίο θα παρατάξει την ομάδα ο Μπαλταζάρ με έναν εκ των Σαλαϊ ή Ντε Βινσέτι στην κορυφή είναι ακόμα ένας λόγος για να επιδιώξουμε να τους χτυπήσουμε με ρουκέτες στο transition.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!