Η γνωστή παθογένεια

Μια χρονιά που και επίσημα έχει χαρακτηριστεί περίεργη χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Η ομάδα μας βρίσκεται πολύ κοντά στην κατάκτηση ενός ακόμα πρωταθλήματος αλλά τίποτε δεν μπορεί να θεωρηθεί δεδομένο. Η φράση ακούγεται τρομερά συνηθισμένη αλλά ο φετινός ΑΠΟΕΛ απέδειξε επανειλημμένως ότι δυσκολεύεται.

Η τελευταία φορά που οι παίκτες και ο προπονητής παρουσιάστηκαν κατώτεροι των προσδοκιών ήταν μόλις στον τελευταίο αγώνα.

Έχοντας να αντιμετωπίσουν μια ΑΕΚ που παρατάχθηκε με σοβαρές απουσίες κατάφεραν να χάσουν βάζοντας την ομάδα της Λάρνακας ακόμα και μέσα στο κόλπο κατάκτησης του πρωταθλήματος.

Υπενθυμίζουμε την τελευταία γκάφα γιατί και το Σάββατο ο Απόλλωνας έρχεται στο ΓΣΠ με αγωνιστικά προβλήματα και απουσίες. Ελάχιστοι στην ομάδα της Λεμεσού πιστεύουν ότι μπορούν να κατακτήσουν το πρωτάθλημα ενώ το μέλλον του κάττου είναι αβέβαιο.

Είναι για αυτό που απαγορεύεται να αναστήσουμε για τα καλά τον βασικό μας αντίπαλο.

Οι τρεις νίκες που προηγήθηκαν δεν εγγυόνται τίποτα το Σάββατο. Αντιθέτως επειδή είναι γνωστή παθογένεια ο εφησυχασμός μας υπάρχουν ενδείξεις ότι μπορεί να μας βγει και στραβή η φετινή προϊστορία.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!