Οι ιδιαιτερότητες της περίπτωσης Καμόρα

Ο παίκτης που βρίσκεται στην κορυφή της λίστας για το αριστερό μπακ δεν είναι άλλος από τον Πορτογάλο Καμόρα, τον οποίο οι Σάμπουρις και Κρίστιανσεν θέλουν να φέρουν στον ΑΠΟΕΛ αλλά η περίπτωση του παρουσιάζει ιδιαιτερότητες και δυσκολίες. Ίσως το μεγαλύτερο μπλέξιμο να σχετίζεται με το ότι τέσσερις τουλάχιστον μάνατζερ παρουσιάζονται ότι έχουν τα δικαιώματα του παίκτη και πως μπορούν να κάνουν όλα όσα πρέπει για να καταλήξει ο παίκτης στην ομάδα μας.

Εννοείται ότι ο καθένας από αυτούς ζητά διαφορετικά πράγματα ενώ υπάρχει και θέμα αναφορικά με το ποιος έχει πράγματι τη δυνατότητα να προχωρήσει την υπόθεση με τον καλύτερο δυνατό τρόπο.

Η περίπτωση του Καμόρα έχει και τη πτυχή του ότι δεσμεύεται για ακόμα ένα χρόνο με την Ρουμανική Κλουζ η οποία όμως ίσως δεχτεί κάποιο deal για να παραχωρήσει τον παίκτη. Η κυπελλούχος Ρουμανίας αντιμετωπίζει οικονομική προβλήματα και προσπαθεί να πείσει τον παικτη για μειώσει των οικονομικών του απολαβών ενώ η Κλουζ δεν πέρασε τα κριτήρια και δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στο Europa League.

Το ενδιαφέρον του ΑΠΟΕΛ είναι γνωστό στη Ρουμανία και η η διοίκηση της Κλουζ ελπἰζει ότι αν επιμείνει ίσως να έχει και οικονομικό όφελος, οπότε δικαιολογείται και η στάση που τηρεί τις τελευταίες μέρες.

Κάπως έτσι έχουν τα δεδομένα για τη συγκεκριμένη περίπτωση, ενώ πρέπει να θυμίσουμε ότι η ενίσχυση στο αριστερό άκρο είναι η κορυφαία ανάγκη για την ομάδα μας.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!