Η ιστορία με το εξαροοκτάρι

Μια από τις πολλές ατάκες Δώνη στη τελευταία δημοσιογραφική του ήταν και το ότι θα ήθελε να δει την ομάδα να ενισχύεται και με ένα εξαροοκτάρι. Ο προπονητής μας αναφερόταν στην προσεχή μεταγραφική περίοδο όπου έχουν γίνει ήδη δυο προσθήκες και όλα συνηγορούν ότι η επόμενη θα αφορά ένα δεξί μπακ.

Το σενάριο να μην υπάρξει και τέταρτη προσθήκη προκειμένου να εγγραφεί ο Βάτερμαν είναι ανοικτό ενώ στις ανάγκες συγκαταλέγεται και η απόκτηση ακραίου μέσου.

Η ανάγκη για απόκτηση ενός μέσου που θα μπορεί να ανταποκριθεί καλά τόσο στα αμυντικά όσο και στα οργανωτικά καθήκοντα δεν είναι κάτι νέο. Ο μεταγραφικό σχεδιασμός το καλοκαίρι είχε αυτή την ανάγκη πολύ ψηλά στην ατζέντα.

Είναι για αυτό που παρά το δανεισμό του Αρτυματά, αποκτήθηκαν οι Φαρίας και Σόουζα. Στην πορεία ανακαλύψαμε ότι ο Εμπεσίλιο δεν πρέπει να αποδεσμευτεί οπότε προστέθηκε ακόμα ένας παίκτης που μπορεί να δώσει λύσεις στη συγκεκριμένη θέση.

Ο Βινίσιους πλέον είναι εκτός πλάνων αλλά το σίγουρο είναι ότι ακόμα και χωρίς τον Βραζιλιάνο υπάρχουν επιλογές και σίγουρα σε άλλες θέσεις το πρόβλημα ή και οι εναλλακτικές επιλογές είναι σαφώς περιορισμένες.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!