Η κακοδαιμονία και η πιο καθοριστική αγωνιστική

Οι τραυματισμοί θα αναγκάσουν την ομάδα μας να παραταχθεί με αμυντική γραμμή ανάγκης στο Τσίρειο αφού η κακοδαιμονία των τραυματισμών έθεσε νοκ αουτ και τον Ιωάννου.

Για τη σημασία της αγωνιστικής και όλα όσα απασχολούν τον ΑΠΟΕΛ μίλησε στο Σπορ ΦΜ ο Νεκτάριος Πετεβίνος:

Για την γραπτή δήλωση του Προέδρου: «Το απαιτούμενο ενδιαφέρον το οποίο θέλουμε να υπάρχει σε αυτό το χρονικό σημείο δεν υπάρχει. Όμως το είδαμε να υπάρχει στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, όπου εκεί βλέπεις πόσο κόσμο μπορεί να φέρει μια ομάδα. Σαφώς είναι πολύ ελκυστικά παιχνίδια, όμως δεν πρέπει να χάνουμε την ισορροπία μας και να ξεχνούμε πως ο πρώτος στόχος είναι το πρωτάθλημα. Μια ομάδα σαν εμάς με το να κατακτήσει το πρωτάθλημα μπορεί να έχει πολλά παραπάνω κέρδη από το να μην κερδίσει το πρωτάθλημα. Σίγουρα οι προσδοκίες του ΑΠΟΕΛίστα είναι ψηλές, όμως πρέπει να κρίνει με ποδοσφαιρικούς παράγοντες. Η δήλωση του προέδρου είναι πολύ σημαντική και όλοι μας πρέπει να βοηθήσουμε όπως μπορούμε και να βοηθήσουμε στην κατάκτηση του πρωταθλήματος και του κυπέλλου. Γιατί η ομάδα είναι εκεί που πρέπει.»

Για το ότι τα εισιτήρια είναι γενικότερο το πρόβλημα: «Το μήνυμα του προέδρου δεν εστιάζεται στο γεγονός πως υπάρχει πτωτική τάση γενικά στα εισιτήρια, αλλά στο γεγονός πως τώρα η ομάδα χρειάζεται τη στήριξη. Ο κόσμος του ΑΠΟΕΛ ήρθε και το είδαμε στα Ευρωπαϊκά παιχνίδια, που είχαμε πρόβλημα ακόμη και με τα εισιτήρια. Αυτό όμως που πρέπει να καταλάβουν αυτοί που επιλέγουν παιχνίδια είναι πως αυτά τα παιχνίδια είναι τα σημαντικά».

Για την σημασία του αγώνα με την ΑΕΛ: «Είμαστε σε μια φάση που η κομβικότητα του κάθε αγώνα είναι ακριβώς η ίδια. Και το λέω αυτό καθώς είμαστε 4 στροφές πριν το τέλος και όλοι αγώνες εντός και εκτός είναι εξίσου σημαντικοί. Σαφώς και έχουμε και κάποιους εξωγενείς παράγοντες. Είναι ο κόσμος των γηπεδούχων που βοηθά την γηπεδούχο πάντα ομάδα αλλά και το γεγονός πως στο Τσίρειο φέτος – πλην το παιχνίδι με τον Άρη – δεν τα πήγαμε καλά. Η ΑΕΛ έχει ένα στόχο να κυνηγήσει, έχει το κίνητρο και τη θέληση, όμως θα πρέπει να παλέψουμε και να καταφέρουμε να κερδίσουμε».

Για το αν είναι η πιο σημαντική αγωνιστική: «Μέχρι την επόμενη. Μπορεί να υπάρχει αυτή η αίσθηση καθώς Απόλλων και ΑΕΚ θα αγωνιστούν μεταξύ τους. Όμως εμείς κοιτάμε κάθε αγώνα ξεχωριστά. Αν εμείς κερδίσουμε δεν έχει σημασία τι θα κάνουν οι άλλοι».

Για τους τραυματίες: «Η αλήθεια είναι πως τον τελευταίο καιρό έχουμε μια κακοδαιμονία με τραυματισμούς, όπως ήταν αυτός του Νικόλα. Σήμερα δεν αναμένουμε να έχουμε κάποια ιδιαίτερη αλλαγή καθώς όλοι ακολουθούν πρόγραμμα αποκατάστασης. Άρα στην τελευταία μέρα θα ξεκαθαρίσει. Χθες ο Μερκής έκανε μεγάλο μέρος του κανονικού προγράμματος, όμως αυτό δεν ξέρω αν αυξάνει το ποσοστό συμμετοχής του στην αποστολή. Είναι αρκετές οι απουσίες όμως δεν θα αλλάξουμε τον τρόπο που αντιμετωπίζουμε με το παιχνίδι. Αυτό που επηρεάζουν το παιχνίδι είναι αυτοί που θα αγωνιστούν».

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X