Η καλύτερη ερώτηση

Ο Κρίστιανσεν τοποθετήθηκε σήμερα για τον αγώνα με την ΑΕΚ και τη σημαντικότητα του, τονίζοντας ότι το μόνο που τον απασχολεί είναι πως θα παρουσιαστεί η δική του ομάδα. O προπονητής μας χαρακτήρισε ως καλύτερη ερώτηση αυτή που του έγινε για την παρουσία του κόσμου αφού επιχείρησε ακόμα μια φορά να τονίσει πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει να παμε μαζικά στο γήπεδο.

Αν είναι έτοιμη η ομάδα για το ντέρμπι
“Έχουμε καλά αποτελέσματα και καλή δυναμική όμως όλα τα ματς είναι διαφορετικά. Κι αυτό το ντέρμπι έχει τις δικές του δυσκολίες και προετοιμαζόμαστε σκληρά για αυτό”.

Για τους τραυματισμούς…
“Είναι ακόμα Πέμπτη οι παίκτες θα αξιολογηθούν και τις επόμενες μέρες θα δούμε αν μπορούν να αγωνιστούν…”

Για το ντέρμπι με την ΑΕΚ…
“Πάντα θέλω τους τρεις βαθμούς… Αυτό θα εξαρτηθεί από την ένταση που θα βγάλουμε στον αγωνιστικό χώρο αλλά κι από το τακτικό κομμάτι, έτσι ώστε να πάρουμε το αποτέλεσμα..”

Για το ρόστερ μετά τις μεταγραφές
“Είμαι χαρούμενος για τους παίκτες που ήρθαν. Θέλω να ευχαριστήσω τον Ορλάντι που μας βοήθησε και αγωνιστικά αλλά και στο καλό κλίμα στα αποδυτήρια. Του εύχομαι καλή επιτυχία. Για τις 4 προσθήκες ευχαριστώ την επιτροπή για την βοήθεια τους αφού έτσι ανεβάζουν επίπεδο την ομάδα. Όλοι μπορούν να βοηθήσουν την ομάδα στις θέσεις που θέλουμε”.

Για το πότε θα παίξουν οι νέοι…
“Όλοι είναι έτοιμοι να βοηθήσουν την ομάδα. Εξαίρεση μόνο ο Εμπεσίλιο που θέλει μερικές βδομάδες για να έρθει στο επιθυμητό επίπεδο”.

Για τον αν τον προβληματίζει κάτι όσο αφορά τον αντίπαλο…
“Όχι δεν με προβληματίζει κάτι. Το μόνο που με απασχολεί είναι η κατάσταση της δικής μου ομάδας”.

Για τα κακά αποτελέσματα της ΑΕΚ…
“Η ΑΕΚ έρχεται πληγωμένη και το βλέπουν σαν η τελευταία τους ευκαιρία. Πιστεύω όμως πάντα στις δυνατότητες της δικής μου ομάδας και πως μπορεί να πάρει τους τρεις βαθμούς”

Για την προοπτική του +8
“Είναι σημαντικό παιχνίδι βαθμολογικά. Όμως είναι ακόμα νωρίς. Έχουμε 7 σημαντικά παιχνίδια σε μικρό διάστημα. Όπως έχουμε πολλά παιχνίδια εμείς έχουν και οι άλλοι, άρα είναι νωρίς ακόμα για να κριθεί κάτι”.

Για την ανανέωση του συμβολαίου του
“Δεν θέλω να μιλήσω για αυτό το θέμα. Είμαι συγκεντρωμένος στα αγωνιστικά και όταν υπάρχει χρόνος θα το δούμε”.

Για το αν του μίλησε η διοίκηση για ανανέωση..
“Ναι η διοίκηση μου μίλησε για αυτό όμως δεν είναι θέμα της ώρας”.

Για το ότι η ΑΕΚ είναι η πρώην ομάδα του…
“Είναι πάντα ιδιαίτερο να παίζω κόντρα στην πρώην ομάδα μου. Οι αναμνήσεις και η σχέση που έχω με τους παίκτες είναι πολύ καλές. Το βλέπετε στον τρόπο που μιλάμε όταν τελειώνει το παιχνίδι. Κι αυτό δείχνει πόσο ευχαριστημένοι είμαστε από τη συνεργασία μας στα δύο χρόνια που ήμουν εκεί”.

Για τον κόσμο..
“Αυτή είναι η καλύτερη ερώτηση.. Για τα σημαντικά παιχνίδια όπως με την Μπιλμπάο δεν χρειάζεται να πω κάτι αφού θα γίνει sold out όμως αυτό πρέπει να γίνει και με την ΑΕΚ. Η μέρα και η ώρα προσφέρονται για αυτό”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!