Η καθυστέρηση και οι μεσοβέζικες λύσεις

Αυστηρά ομιλούντες κάποιος μπορεί κάλλιστα να ισχυριστεί ότι παρατηρείται ήδη μια καθυστέρηση στην υλοποίηση των μεταγραφικών κινήσεων. Ο ΑΠΟΕΛ έχει πολύ σαβούρα στο ρόστερ του ενώ η ανάγκη να έρθουν τρεις τουλάχιστον παίκτες βγάζει μάτια. Όπως έχει τονιστεί αρκετές φορές δεν χρειαζόμαστε απλά να έρθουν παίκτες αλλά θα πρέπει να είναι κάποιοι που μπορούν να δώσουν άμεσα ποιοτικές λύσεις.

Ο Κετσπάγια και οι διοικούντες πρέπει να συμβιβαστούν με την ανάγκης της απόκτησης δυο ακραίων μπακ. Οι μεσοβέζικες λύσεις τύπου Μιλάνοφ όπου τάχα μπορούν να καλύψουν και τα δύο άκρα δεν βοηθούν. Ο Σέρτζιο έχει καταρρεύσει ενώ οι τραυματισμοί και η ποιότητα στο αριστερό άκρο επιβάλλουν με πολλών μηνών καθυστέρηση την απόκτηση του αντί Ρίισε.

Η διοίκηση Πετρίδη με την πρόσληψη Κετσπάγια πήρε τη συνειδητή απόφαση της επιστροφής σε ένα απόλυτα συγκεντρωτικό μοντέλο όπου ο προπονητής κάνει τα πάντα. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ο Γεωργιανός καλείται να επιλέξει το συντομότερο δυνατό τρεις παίκτες που θα παίξουν καταλυτικό ρολο στο restart.

Οτιδήποτε λιγότερο θα επιβαρύνει το ήδη βαρύ κλίμα που υπάρχει και θα δώσει καλές αφορμές για να αυξηθεί η μουρμούρα που πλέον αφορά και τον προπονητή μας!

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!