Η κωδικοποίηση των επιλογών

Εκεί που όλοι θεωρούσαν δεδομένη τη συμπερίληψη του Καρλάο στην αποστολή αφού εδώ και μέρες συμμετείχε κανονικά στις προπονήσεις ο Τραμεντσάνι είχε διαφορετική άποψη τόσο για τον Βραζιλιάνο όσο και για τον Τάμαρι.

Πριν τον αγώνα ο Πετεβίνος επιχείρησε να δώσει τη δική του εξήγηση για τις επιλογές του προπονητή..

“Και εγώ τώρα κωδικοποιώ την συμπεριφορά του Πάολο Τραμεντζάνι, τώρα που τον μαθαίνω. Είναι ένας προπονητής που αν κάποιος παίκτης χάσει έστω και μια προπονησή, τότε μειώνει τις πιθανότητές του να είναι αποστολή. Πόσο μάλλον όταν στα δικά μας μάτια όλοι οι ποδοσφαιριστές είναι έτοιμοι. Για τον προπονητή είναι εντελώς διαφορετικό.

Αν κάποιος προσέξει, είτε εκτός αποστολής, είτε εκτός εντεκάδας έμειναν ποδοσφαιριστές που το τελευταίο διάστημα είτε δεν αγωνίστηκαν ούτε είτε περιπτώσεις όπως του Εφραίμ για παράδειγμα που είχε ελλειπή συμμετοχή στο τελευταίο παιχνίδι της Εθνικής. Το ίδιο μπορεί να πει κάποιος και για το Νικόλα Ιωάννου αλλά ο προπονητής έκρινε ότι ο Νικόλας μπορεί να εξυπηρετήσει τα πλάνα του.

Αν μου επιτρέπεις, για μένα η είδηση είναι η παρουσία του Μηνά Αντωνίου στην αποστολή. Σήμερα συμπληρώθηκαν εφτά μήνες από τη μέρα που χειρουργήθηκε. Χαιρόμαστε πάρα πολύ γιατί σημαίνει πως αυτά που δίνει στην προπόνηση είναι στο 100 τοις 100. Δίνει τα πάντα στην προπόνηση και είναι ένας ποδοσφαιριστής που θέλουμε να βλέπουμε στο γήπεδο, είναι μια Κυπριακή ελπίδα”.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!