Η κούραση έφερε ρεπό

Μπορεί σε 48 ώρες να είναι προγραμματισμένος ο σημαντικός αγώνας με τον Απόλλωνα αλλά η τεχνική ηγεσία έκρινε σκόπιμο να παραχωρήσει ρεπό στους παίκτες για σήμερα. Η κίνηση αυτή έρχεται να επιβεβαιώσει και ενισχύσει την άποψη των υπευθύνων ότι η ομάδα είναι κουρασμένη από τους πολλούς αγώνες που έχει δώσει μέσα σε σύντομο χρονικό διάστημα.

Το πόσο μπορεί να βοηθήσει η ακύρωση μιας προπόνησης είναι κάτι που ξέρουν καλύτερα οι ειδικοί και η δική μας προσδοκία είναι να δούμε το Σάββατο έναν ΑΠΟΕΛ πολύ διαφορετικό από αυτόν με την Αγία Νάπα.

Η κούραση δεν είναι η ίδια για όλους τους ποδοσφαιριστές και είναι για αυτό που θα πρέπει να αξιολογηθεί σωστά η συγκεκριμένη παράμετρος. Για παράδειγμα παίκτες όπως οι Βάντερ και Χαραλαμπίδης δεν είναι σε καμία περίπτωση το ίδιο καταπονημένοι όπως οι Μοράις και Σέρτζιο. Ακόμα και ο Ντε Βινσέτι λόγω της απουσίας του στους τρεις αγώνες του Europa League λογικά πρέπει να βρίσκεται σε πολύ καλύτερη κατάσταση από άλλους.

Η προσδοκία της τεχνικής ηγεσίας είναι ότι οι παράμετρος κούραση-τραυματισμοί θα εξομαλυνθεί με την ολοκλήρωση των υποχρεώσεων στην Ευρώπη όπου οι αγώνες απαιτούν τρομερές εντάσεις που δημιουργούν τα γνωστά προβλήματα. Εννοείται ότι αυτό θα συμβεί αν με τη νέα χρονιά δεν βγει η κούραση του πρώτου μισού…

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!