Η κούραση φέρει την υπογραφή Κετσπάγια

Βλέπουμε και ακούμε εξωφρενικά πράγματα τα οποία δεν μπορούν να μείνουν ασχολίαστα… Δεν μπορούμε να θυμηθούμε την τελευταία φορά που αντικαταστάθηκαν σε αγώνα του ΑΠΟΕΛ τα δυο αμυντικά χαφ ή και για να το θέσουμε ακόμα πιο έντονα, δεν έχουμε δει να το κάνει ποτέ κάποιος προπονητής γενικότερα. Το έκανε όμως ο Κετσπάγια στον χτεσινό αγώνα επικαλούμενος την κούραση των Μοράις και Βινίσιους.

Η απόδοση των δυο παικτών ήταν πράγματι κατώτερη των περιστάσεων αφού μάρκαρα τον Μαρτίνες και τους άλλους με τα μάτια, ίσως και λόγο της κούρασης που επικαλείται ο προπονητής μας.

Πρόκειται για κούραση όμως που φέρει την υπογραφή του Κετσπάγια. Η διαχείριση του ρόστερ από πλευράς του προπονητή μας είναι τέτοια που μοιραία έχει οδηγήσει στην καταπόνηση συγκεκριμένων παικτών και στην περιθωριοποίηση κάποιων άλλων. Η κούραση στο σύγχρονο ποδόσφαιρο είναι κάτι που μπορεί να προβλεφθεί ή και να αποτραπεί. Ένας εκ των δυο για παράδειγμα θα μπορούσε να πάρει ανάσες στον αγώνα κυπέλλου ο οποίος δεν ήταν τόσο σημαντικός.

Η μεγάλη εικόνα όμως είναι ακόμα πιο ανησυχητική αφού το υποτιθέμενο ποιοτικότερο και σίγουρα ακριβότερο ρόστερ κυπριακής ομάδας έχει πρακτικά σμικρυνθεί. Με τις συνειδητές επιλογές του Κετσπάγια ένα ρόστερ 20 παικτών έχει μετατραπεί σε ρόστερ των 12 παικτών, εξαφανίζοντας το μοναδικό πλεονέκτημα που έχει ο ΑΠΟΕΛ έναντι των άλλων ομάδων.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X