Η κούραση και η ενίσχυση

Σύμφωνα με τον Τιμούρ Κετσπάγια το μεγαλύτερο πρόβλημα της ομάδας μας αυτή την περίοδο είναι η κούραση. Πράγματι ο ΑΠΟΕΛ δείχνει να έχει μείνει από δυνάμεις κάτι που γίνεται εμφανές κάθε εβδομάδα μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Είτε αγωνιζόμαστε με ομάδες όπως η Αγία Νάπα ή ο Ερμής είτε με διεκδικητές του πρωταθλήματος, βλέπουμε τους παίκτες μας να είναι ένα ή και περισσότερα κλικ πιο αργοί από τους αντιπάλους.

Λέγεται ότι όπως κάθε χρόνο έτσι και φέτος αυτή την εποχή ο ΑΠΟΕΛ κάνει τη γνωστή “αγωνιστική κοιλία” αφού βγαίνει η κούραση των συνεχόμενων αγώνων σε πρωτάθλημα και Ευρώπη. Υπάρχουν όμως και ενδείξεις ότι η κατάσταση είναι πιο ακραία από ποτέ και είναι για αυτό που απαιτούνται χειρισμοί και αποφάσεις αφού δεν είναι δεδομένο ότι θα τα καταφέρουμε και φέτος!

Είναι για αυτό που πρέπει να γίνει κατανοητό ότι χωρίς ουσιαστική ενίσχυση κατά την μεταγραφική περίοδο θα γίνουν ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα. Ο Κετσπάγια για ευνόητους λόγους δεν το λέει αλλά γνωρίζει ότι η ομάδα έχει σοβαρές ανεπάρκειες, οι οποίες δεν σχετίζονται με την κούραση αλλά την ποιότητα του ρόστερ.

Οι προσθήκες τριών παικτών που θα δώσουν τόσο την ποιότητα όσο και τη φρεσκάδα που θέλουμε είναι μονόδρομος. Αναφερόμαστε στους δυο ακραίους αμυντικούς και στον ένα επιθετικό.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!