Η κούραση και αλλαγές που δεν βοήθησαν

Ο προπονητής μας έκανε αναφορά στο πολύ καλό ξεκίνημα αλλά και στο ότι δεν υπήρξε ανάλογη συνέχεια λόγω της κούρασης. Ο Οουζουνίδης δεν είχε πρόβλημα να παραδεχτεί ότι δεν βοήθησαν ούτε οι αλλαγές. Παραμένει όμως θετικός ενόψει της συνέχειας..

“Τα ΑΠΟΕΛ-Ομόνοια πάντα είναι δύσκολα. Εμείς ξεκινήσαμε πολύ καλά, θέλαμε να πιέσουμε τον αντίπαλο για να πάρουμε τον κόσμο με το μέρος μας και το καταφέραμε. Πιέσαμε πάρα πολύ, φτιάξαμε ευκαιρίες αλλά δυστυχώς δεν μπορέσαμε να τις εκμεταλλευτούμε. Είχαμε συνεχόμενα παιχνίδια, προερχόμαστε και από το ταξίδι. Ξέραμε πως όσο περνούσε η ώρα δεν θα είχαμε την ίδια ενέργεια. Αυτό φάνηκε καθαρά στο β’ ημίχρονο. Παίζαμε με ένα καλά οργανωμένο αντίπαλο, ξέραμε ότι έπρεπε να έχουμε και υπομονή στο παιχνίδι μας. Συνεχίζουμε… Τώρα μπαίνουμε στην διαδικασία των playoffs. Πιστεύω ότι θα είμαστε και πιο ξεκούραστοι. Συγχαρητήρια στους παίκτες των δυο ομάδων, δώσανε πολλά. Έγινε ένα καλό παιχνίδι και από τους δυο”.

-Ζητήσατε περισσότερο τη νίκη στο πρώτο μέρος. Στο δεύτερο μιλήσατε για κούραση. Νιώθετε ότι τελειώνει σιγά-σιγά το θέμα της κούρασης ή θα το κουβαλά μαζί του το ΑΠΟΕΛ στην αρχή των πλέιοφς; “Είχαμε ένα πλάνο στην αρχή, το κάναμε καλά. Κούραση υπάρχει, δεν θα φύγει σε μια βδομάδα, δεν είναι εύκολο να το ξεπεράσεις. Πρέπει να δούμε τι λύσεις θα βρούμε. Δεν περιμένουμε απ’ την μια στιγμή στην άλλη να φύγει η κούραση. Συμφωνώ πως οι αλλαγές δεν έδωσαν όσα περιμέναμε”.

-Είδαμε μια διαφοροποίηση στην επίθεση, τον Μιχαΐλοβιτς στο κέντρο. Θα το διατηρήσετε; “Με τον Ντέβι και τον Μούσα μπροστά ήμασταν σίγουρα πιο γρήγοροι. Απ’ εκεί και πέρα σχεδιάζεις ένα παιχνίδι και με βάση τον αντίπαλο. Η Ομόνοια έδειξε πως έχει μια καλή αμυντική σταθερότητα. Νομίζω μας βγήκε το πλάνο. Γενικά είμαι ευχαριστημένος από το πλάνο, τώρα αν θα το συνεχίσουμε θα δούμε”.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ ΑΓΩΝΑ

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X