Η λογική του μονοετούς

Ο ΑΠΟΕΛ για όσους δεν το κατάλαβαν μπήκε ήδη στη διαδικασία σχεδιασμού του ρόστερ για την επόμενη χρόνια και όχι μόνο. Μέσα σε αυτά τα πλαίσια ανανέωσαν οι Σωτηρίου και Αρτυματάς, ενώ το πλάνο προβλέπει πριν το τέλος του χρόνου να ξεκαθαρίσουν και οι περιπτώσεις των Εφραίμ και Αλωνεύτη. Το πλάνο προβλέπει παραμονή και των δυο κάτι που φαίνεται να είναι και η επιδίωξη των ποδοσφαιριστών.

Αυτό που χρίζει σχολιασμού και έχει προεκτάσεις είναι η πρόθεση της διοίκησης να προτείνει στον Αλωνεύτη ανανέωση για ένα χρόνο. Η χρονική διάρκεια δεν πρέπει να ξενίζει αλλά ούτε και να θεωρείται ως υποτιμητική για την αξία και μέχρι σήμερα συνεισφορά του παίκτη.

Τα μονοετή συμβόλαια πρέπει να γίνει πρακτική στον ΑΠΟΕΛ για κάποιες περιπτώσεις παικτών είτε πρόκειται για Κύπριους ή ξένους αφού μεγαλύτερη διάρκεια συνεργασίας σε πολλές περιπτώσεις δεν είναι προς το συμφέρον της ομάδα μας.

Από πλευράς των παικτών θα πρέπει επίσης να γίνει κατανοητό και αποδεκτό ότι μετά από κάποια χρονική στιγμή και όσο πλησιάζουν στο τέλος της καριέρας τους δεν είναι εφικτό να εξασφαλίζουν μεγάλα συμβόλαια σε διάρκεια ή και σε απολαβές.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!