Η λύση του προβλήματος με τις γιόμες

Ένα από τα κατηγορητήρια που αιτιολόγησαν την αποπομπή του Κρίστιανσεν ήταν η δυσκολία της ομάδας μας να παίξει σωστά και με τρόπο που να της επιτρέψει να κερδίσει τα ντέρμπι. Η κωδικοποίηση του προβλήματος σχετίζεται και με το ότι ο ΑΠΟΕΛ δεν μπορούσε να αναπτυχθεί σωστά από την άμυνα.

Είναι για αυτό που όλο και πιο συχνά βλέπαμε την ομάδα μας να προσπαθεί να οργανωθεί επιχειρώντας γεμίσματα από το δικό της μισό προς την μεγάλη περιοχή του αντιπάλου. Τακτική η οποία όπως ήταν φυσικό δεν οδηγούσε πουθενά.

Ο Κρίστιανσεν επικαλέστηκε και ως ένα βαθμό έχει δίκαιο ότι η απώλεια του Καρλάο επηρέασε την ομάδα. Είναι αλήθεια ότι ο Βραζιλιάνος ήταν ένας σπουδαίος αμυντικός και γιατί ήξερε πως να ξεκινήσει την επιθετική ανάπτυξη της ομάδας.

Ένα από τα πιο σοβαρά θέματα λοιπόν που πρέπει να λυθούν είναι και αυτό αφού χωρίς σωστή ανάπτυξη από τον κεντρικό άξονα είναι εύκολο να κοπούμε στα δυο.

Η προσθήκη του Ρουέδα πρέπει να βοηθήσει στο να λειτουργήσει καλύτερα η ομάδα αφού ο μόνος που μπορεί να δώσει τέτοιες λύσεις από το περσινό ρόστερ είναι ο Ιωάννου.

Winmasters Welcome Bonus 100% μέχρι €111!

 

X